arkadaşlar ciddi anlamda yeni bir online alışveriş sitesi açıldı.reklam meklam demezseniz adresini vereceğim ? ne diyorsunuz 1966-
? www.avmarketi.com valla ortak değilim ama iyi iş çıkarmışlar güzel teşebbüs yalnız balzer gibi bir devin malzemeleri yok ne yazıkki
Selamlar,bu sitenin benzeri albashop degil mi arkadaslar ? Ancak fiyatlari cok pahali buldum..online alisverisi sitesi bana göre disariya göre daha hesapli olmali neticede eleman daha az kira gideri cok düsük genel gider daha az hmmm ilginc..siz ne dersiniz ?
hocam onlardan pahalı demek istemedim genel olarak dükkanda satılan ürünlerin fiyatlarından oldukça yüksek. can arkadaşında dediği gibi masrafları az olmasına rahmen neden fiyatlar yüksek anlamak mümkün değil.
Arkadaşlar bu tamamen satış politikası ve hedef kitle ile ilgili bir strateji.Yani tüm alışveriş siteleri sıcak alışverişe vakit ayıramayanlara -yani masabaşı müşterilerine- ve yüksek gelir grubuna dahil alıcılara ve de piyasa fiyatından bihaber müşterilere hitab eder.Ayrıca şu haksızlığı da yapmayalım, hiçbir dükkanda bu kadar çeşidi bir arada bulmak mümkün değil maalesef.Dolayısıyla bu da oldukça ciddi bir maliyet yani masraf demektir bu tür işletmeler için.Bunu sadece ticaretle uğraşan biri olduğum için ifade ediyorum .Yanlış anlaşılmaz umarım. SAYGILAR...
Alba formatında ancak içeriği daha geniş bir site... Açıkçası masa başı alışverişi yapmak isteyenler için gayet iyi bana kalırsa... Fiyat konusunda haklısınız belki arkadaşlar ama yerinizden kıpırdamadan ayağınıza kadar gelecek bu ürünler. Bana sorarsanız, sıcak alışverişi her zaman tercih ederim ancak, bazen netten de alışveriş yapıyorum ve çeşit açısından oldukça uygun buldum açıkçası. Sevgiler,
hobbytime eline sağlık cok güzel bir site bir çok yerde arayıp da bulamadığımız ürün burada mevcut ben şimdiden okuma avenger makine siparişi vermeyi düşünüyorum fiyatlar da yuksek değil o kadar
amaç ankara için konuşuyorum;bu site piyasadan ucuz,seçme şansınız çok dilerim ürün sayısı daha da artar.bana kalırsa bu tür sitelerin en büyük faydası taşrada olan arkadaşlara olacak.ithalatçılar istanbulda.ankarada bile malzeme istediğinizde sorun oluyor.sazancıprof iğnelere bir göz at her türü var
merhaba carmania açıkçası evet site fiyatlarını eleştirdim ancak fiyatları gerçekten yüksek.Almayın demiyorum ,online alışverişin bir takım kolaylıkların getirdiğinin bilincindeyim ve güzel bir hizmet olduğunu biliyorum.Bağzi ürünlerin yurtdışına göre nerdeyse 2 kat pahalı olduğunu bile bile ben almam ben şahsen yabancı sitelerden online alışverişini tercih ediyorum.(çok küçük bir örnek: 2 hafta önce penn marka bir çıkrıığı 58.-€ ya satın aldım ve eşdeğerdeki bir makina bu sitelderde 180.-USD..neticede burada fikir paylaşıyor ve birbirimizi bilinçlendiririyoruz Selamlar
cabela's cabelas türkiyeye mal gönderiyorumu çok uygun kombolar var cesaret edip ısmarlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim
cabela's Merhaba Hobbytime cabela's bildiğim kadarıyla Amerakan orijinli bir ürün ve bildiğim kadarıyla Hamburg'da bu ürünleri pazarliyorlar.Amerikadan daha önce bir arkadaşım sipariş verip gümrükte bir sorun yaşamış.Ben genelde avrupadan veriyorum siparişlerimi ve bugüne kadar bir sıkıntı yaşanmadı.Eğer sipariş vermek istediğin ürün çok büyük değilse getirebilirim.haziran 10 gibi alm. iviçre ve hollandaya gidiyorum Selamlar
avmarketi ve albashoptan birine üye iseniz aynı kullanıcı adı ve şifre ile ikisinden de faydalanabiliyorsunuz. Yani ikiside aynı şirketin web sitesi. tek farkı içeriklerinin değişik olması. avmarketi daha fazla seçenek sunmakta. iyi avlar
bu sitede baya güzel arkadaşlar fiyatları bilmem ama göze baya hitap ediyor her tür avcılık malzemesi mevcut http://silahdunyasi.com //bu arada böyle sitelerin ismini vermek yasak mı? yasaksa silebilirsiniz