Rica ederim elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. Burası sadece balık paylaşım forumu değil artık her konudan paylaşım yapılabilecek forum oldu herkes kendinden birşeyler bulabilmeli ve eksik bilgilerimizi buradan tamamlıyabilmek en önemli avantajımız olma yolunda. Arkadaşım ben sadece bu konu hoşuma gittiği için taşıdım buraya hazırlıyanların ismi ve dergi adı ilk sayfada yer alıyor bende kendilerine teşekkür ederim hepimizin birşeyler öğrenmesine vesile oldukları için. Evet sevil sana katılıyorum öncelikle yaşadığımız toprağın değerini ve tarihini hem öğrenmeliyiz hemde çocuklarımıza öğretmeliyiz.Dileğin içinde ayrıca teşekkür ederim. Seninle aynı fikirdeyim bu yazıyı hazırlıyanlar Pamukkaleyi neden atladılar bilmiyorum ama bir nedeni olduğuna eminim olmazsa onuda bizler ekleriz olur biter elinde bilgiler varsa buradan paylaşısan sevinirim.
PAMUKKALE sevgili osman abinin hazırlamış olduğu konuya bir katkıda bulunmak istiyorum.Zaten pamukkale ile ilgili internette araştırmak isteyenler için yeterince bilgi ve resim bulmak mümkün. Görselliğin yanında sağlık turizmine yönelik güzellikleriylede pamukkale ve karahayıt güzel vatanımızın değerlerinden biri.Doğal koşullarda bu beyaz tabakanın koca bir yılda sadece 1 milimetre birikebildiğini düşünürsek belki burayı gezerken ki gösterecek olduğumuz duyarlılık biraz daha artar. değerlerimizin değerini iyi biliriz umarım