En sonunda limit üstü (ya da limit üstü degil de tam limitte) turna yakalamayi basardim Almanya'ya geldigimden beri 5 tane turna yakaladim. 3'ünü daha sezonlari acilmadigi icin 2'sini de boylari 60 cm'den kücük oldugu icin biraktim NIhayet dün 60 cm'lik ilk turnami Staffelsee'de tuttum Aslinda niyet bir önceki sefer tuttugumuz levreklereydi ama sadece kizilkanat geldi.. Sonra ayni anda 2 sazanin gelmesiyle durum degisti (35 ve 27cm) 27cmlik arkadasimizi limit alti oldugu icin suya iade ettikten sonra baktim ki sürekli samandrayi dans ettirip levrege nefes aldirmayan kizil kanat birden kesildi..Vardir bir hikmet dedikten sonra salladigim sahteye daha ilk atista turna dostumuz yakalandi Av fotograflarini dostum Marden gönderince buraya ekleyecegim.. Altta turnanin temizlenmeden önceki son fotografi yer almakta.. Herkese Münih'den selamlar ve sevgiler.. http://www.flickr.com/photos/uccrow/2730519485/
Merhaba hemserim ...Tebrik ederim ...Turnayi agzindan vurmussun . Hellal olsun.NÜRÜBERGTEN...Yücel...