Turna 60 cm

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında uccrow tarafından paylaşıldı.

1. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    En sonunda limit üstü (ya da limit üstü degil de tam limitte) turna yakalamayi basardim :) Almanya'ya geldigimden beri 5 tane turna yakaladim. 3'ünü daha sezonlari acilmadigi icin 2'sini de boylari 60 cm'den kücük oldugu icin biraktim :) NIhayet dün 60 cm'lik ilk turnami Staffelsee'de tuttum :)

Aslinda niyet bir önceki sefer tuttugumuz levreklereydi ama sadece kizilkanat geldi.. Sonra ayni anda 2 sazanin gelmesiyle durum degisti (35 ve 27cm) 27cmlik arkadasimizi limit alti oldugu icin suya iade ettikten sonra baktim ki sürekli samandrayi dans ettirip levrege nefes aldirmayan kizil kanat birden kesildi..Vardir bir hikmet dedikten sonra salladigim sahteye daha ilk atista turna dostumuz yakalandi :)

Av fotograflarini dostum Marden gönderince buraya ekleyecegim.. Altta turnanin temizlenmeden önceki son fotografi yer almakta..
    Herkese Münih'den selamlar ve sevgiler..

http://www.flickr.com/photos/uccrow/2730519485/

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

Ellerinize sağlık güzel av olmuş

3. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Güzel turna tebrikler

Son düzenleme: 4 Ağustos 2008
  4. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Güzel av afiyet olsun.

5. almanci

almanci

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Pullu sazan-13 kilo-83cm
    Merhaba hemserim ...Tebrik ederim ...Turnayi agzindan vurmussun . Hellal olsun.NÜRÜBERGTEN...Yücel...:)