Uşak karaağaç göletine sezon açıldığından bu güne belki 10. gidişim oldu bu av,maksat zaman geçsin karaağaç göleti uşak merkeze ve etrafındaki köylere çok yakın olduğu için pohçacılardan ve kaçak avcılardan yüzü gülmemiş bir göletimizdir bizim, hani güzel bir turna almak zordur ama bunu bile bile yakınlığından mesai çıkışlarında uğrak yerimizdir.yine böyle bir günde 5 numara mepps ile 3 küçük 20-25 cm civarlarında aldığım turnaları geri göle iade ettikten sonra at çeklere deam ediyordum ve olan oldu 65 cmlik bu güzel av suya iade ettiğim balıkların bereketine oltama takıldı geldi resimler telefonla olduğu için kalite pek iyi değil.
Tebrik ederim, suyun içinde çok güzel çekmişsiniz. Emeğiniz için teşekkür ederim, zor olsa gerek o anın heyacanına rağmen güzel bir poz yakalamaya çalışmak. Niceleri rastgelsin...
Turna avınız harika tebrikler ne kadar güzel bi yerdir orası ayrıca etrafına kurulan yerleşim yerlerinden ve uşak'a olan yakınlıgından dolayı harap edilmiş bi yerdir. cocukken tek başıma yürüyerek giderdim tabi o zamanlar turnadan haberim yoktu cok güzel sazan avlardım. Bu gölete bir an önce sahip cıkılması gerekir diye düşünüyorum. önceki senelerde ordan cıkarılan agları internetten görmüştüm ve agzım acık kalmıstı bu kadar küçücük harika bi yerden ne istiyorlar anlamadım
bu işleri yapıp haksız kazanç sağlayanlara yaptırımlar ağırlaştırılmaki insanlar artık buna niyetlenemesin,Uşağa yakın olması çok büyük bir handikap her an her şekilde insanlar ulaşabiliyor buraya,böyle oluncada kontrol malesef çok zorlaşıyor dernek bu göletimizle çok ilgileniyor ama sonuçlarını ileriki senelerde göreceğiz inşallah