Turna bu ,affetmez. Bne bu zamana kadar turna tutamadım ama bir keresinde tatlısu levreğinin ağızından kanca çıkarmaya çalışmıştım. Meğerse levrek dişli balıkmış
turna avında olur böyle kazalar,2 kez yaşadım. artık iğneyi kargaburun penseyle çıkarıyorum, hayvan iğneyi çıkarırken gayri ihtiyari ağzını kapattı bende panikleyip çekince,binlerce diş parmaklarımı doğradı,
yok hamdiciğim,o kadar kötü olmuyo,elin kanlar içinde kalıyo,bir yıkıyosun hiç bir şey yok,mikro kesikler..
İşin enteresan tarafı kancayı çıkarırken değilde tam suya geri salarken olması . Bir anda nasılda dönüp yapışıyo adamcağızın eline.
vayyyyyyy.... Ya demekki doğruymuş bu turna balıkları için göl kenarlarındaki ördek yavrularını yediği söyleniyorduda...Göremediğim için inanmıyordum...E bunu yapan balık onu niye yapmasın diye düşünüyorum şimdi
gerçekten adamın elini koparacak balık yaaa dişleri zilt gibi hemen geçirdi dişleri adama korkulur balıktan
evet dikkatli izlenirse yavaş çekimde duraklatarak izleyin.Adam balığı hareket ettiriyor.Başka turna gelip balığın kafasına yapışıyor ama adamın elide orda .şanssız bir av.