Hepinize çok çok teşekkür ediyorum! Yararlı olabildiysem, bundan mutluluk duyarım. Sağlıcakla kalın, rast gele!
Erol Bey verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler.İşte sosyal paylaşım sitelerinde dayanışma ve paylaşma diye ben buna derim.Bende turna avında ölü yemli sistemler için epey kafa patlattım.Sizin sistemlere yakın birşeyler ortaya çıkartmıştım.Ama henüz kullanma fırsatım olmadı.Yani daha bu dönem için hazırlanmış sistemlerdi.Sizinkileride görünce yaptığım şeylerin doğru şeyler olduğunu teyit etmiş olmak bana mutluluk verdi.Eğer sistemlerim birde işe yarayıp trofe,ler yakalarsa mutluluğum katlanacaktır.Rastgele Erol kardeş...
burdaki bakır telin ve japon yapıştırıcısının işlevini pek anlayamadım aydınlatırsanız sevinirim tşkler..emeğinize sağlık..
Anlatımınız için teşekkürler, gerçekten çok açıklayıcı bir paylaşım olmuş. Dilerim bu yeni takımlarınızla güzel avlar çıkarır ve bizlerle paylaşırsınız. Drachkovitch sistemi ile ilgili olarak, 2006 yılında yine sitemizde yayınlanan paylaşımı da aşağıdaki linkte görebilirsiniz. Eksik ya da fazlalar varsa karşılaştırma şansınız olur diye düşündüm. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=519&highlight=Drachkovitch