Yer:İst. Hava:Açık,rüzgarlı Kullanılan yem:Muhtelif kaşıklar,silikonlar,rapalalar İş güç, ramazan falan derken yaklaşık iki aydır turna avına gidemiyordum ;Sonunda 30 ağustosun tatil olmasından faydalanıp kısa bir turna avı gerçekleştirdim. Saat 15:00 gibi avlak alanına ulaştık hava güneşliydi fakat gölde müthiş bir rüzgar vardı. Hemen sahtelerimiz çıkarıp denemelere başladık benim daha ilk atışta savurduğum sahte kıyıya paralel ve özellikle atış yapanların yemleri takılsın diye bırakılmış bir ipe takıldı. Uzun uğraşlar sonucu sahteyi kurtarmayı başardım fakat bütün kıyı boyu aynı vaziyette olduğu için istediğimiz atışları birtürlü yapamadık resmen kıyıdan kimse atış yapmasın diye sabote edilmiş heryer. Bulabildiğimiz açık bir kaç noktadan atışalar yapmak zorunda kaldık günün ilk vuruşu yaklaşık bir saat sonra geldi limit altı ufak bir turnaydı geldiği gibi göle iade edildi. Biraz daha ilerledik su çekidiğinden dolayı çoğu atış bölgesi aşırı şekilde otlanma ve sazlıklardan dolayı bize atış imkanı vermedi.Bu durumda yaklaşık bir saat hiçbir vuruş alamadık zaten doğru düzgün atışta yapamadık bütün şevkimiz kırılmış bir vaziyette bulabildiğim her açık alanda atışlar yapmaya çalışarak ava devam ettik .Sonunda günün ilk ve tek limit üstü turnası oltamı ziyaret ederek bizi biraz ümitlendirse de Kısa bir süre sonra göle hız motorlarıyla su kayağı yapan bir grup gelince hevesimiz kursağımızda kaldı. Çünkü tam av bölgemizi parkur yapıp sortilerine aralıksız devam ettiklerinden turna yakalama imkanımız tamamen yok oldu. Baktık gidecekleri yok onları biraz seyredip avı sonlandırıp gölden ayrıldık Sağlıcakla kalın..
spincilerin bazen başına böyle durumlar gelebiliyor malesef davetsiz misafirler.. yinede oltanızı çektirmişsiniz balığa.tebrikler.bunada şükür devamına rasgele
Tebrikler , spincilerin bu insanlarda çektiğini zaten kimse çekmez . Geçen günlerde bende bir hevesle gittim . 3 tane zibidi geldi karşı tarafa tam atış yaptığım yere açtılar müziği son ses orada ne balık kaldı ne canlı o kadar gürültüye ben bile dayanmayıp içimden rahmet okuyarak ayrıldım .
Selam Mesut buda yeni moda herhalde kıyıya paralel ip gerip oltacıları oradan ayağını kesmek acaba daha sonra rahat rahat ağ atabilmek için olmasın nasıl olsa takılıyor diye kimse gelmez kendine iyi bak senelerin hiç değiştiremediği kardeşim