Yer: Bolu Saat 11:20 Bu gün yine umutsuz bir şekilde avlağa gittik. Sabahın 08:00'da başladık at-çeke, arkadaşlar yoruldu tabi ben b.casting sayesinde soluksuz at-çeklere devam ettim. Nasibimizide fazlasıyla almış olduk 20-30 saniyelik uğraştan sonra balığımızı karaya çıkarttık. Kalamayı açık unuttuğum için makaraya parmağımı bastım ve balığı geri geri yürüyerek çektiğimden dolayı balık biraz çamur oldu. 1-2 dakikalık temizleme ve foto çekiminden sonra havyarlı kızımızı uğurladık... Balığımız 2.2 kilo gelmiştir. http://www.youtube.com/watch?v=OqCUaD9eBAg
Tebrik ederim baitcasting maki na ile çalışmak da bir o kadar zevklidir ip misina kullandınız galiba marka ve kalınlık belirtirmisiniz
Güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum Murat bey sorunuza gelirsek: Misina olarak Bojin'in yeşil 0.25'lik misinasını kullandım. Çok çabuk deforme oluyor fakat aşırı yumuşak ve hafızasız, yani b.casting için ideal
Acaba deforme olması kamışın yüzükleri ile alakalı olabilir mi?Birde lineaffenin pro7 baitcasting kamışı cıkmış 10-40 atarlı görmenizi tavsiye ederim saygılarımla
Heryeri deforme oldu. Gün yüzüne çıkmamış makaranın altındaki yerleri bile aynı şekilde deforme olmuş. Komple söktüm attım daha 2 hafta kullandım kullanmadım.
Tebrikler. Örgünün ve nanofilin hafizalisi olmaz. Monoflament ve florokarbon misinalarda hafiza terimi kullanilir
Teşekkür ederim Roy "Örgünün ve nanofilin hafizalisi olmaz" demişsin fakat ne maksatla söyledin sanırım bir yanlış anlama var.Örgü kullanmadım bojin-mono misina kullandım.Tabi ben bundan bahsettiğini düşündüm reeling
i-ih yanlis düsünmüssün ama sandigin dogru zira telefondan baktigimda fotografi göremedigimden ip misina kullandin galiba sorusuna verdigin 0.25 yesil renk misina cevabindan örgü için çabuk deforme olan ama hafizasiz dedigini zannettim halbuki ambalajin üzerinde kocaman monoflament yaziyor. iste bunlar hep teknoloji
Tebrikler , yanlız mepps kullanınca örgü mono ne olursa olsun hafıza oluyor İp misineden başka kullanmıyorum o yüzden sık karşılaşıyorum bu olayla .