Dün öğleden sonra turna avına çıkmaya karar verdik Koray ve Ali ile Koyulduk meraya vardığımızda 2-3 civarlarıydı ve hava oldukça sıcaktı. Koray ile Ali bir kaç deneme için atçek e başladılar bende o arada perc için yemli takımını yaptım suya saldım biraz attık bir şey yoktu henüz sıcakta fazla geçtik gölgeye ateşimizi yaktık ardından da güzelce etlerimizi pişirip afiyetle yedik dinlendik felan derken hava düşmee ve bunaltıcı sıcaklık azalmaya başladı merayı gezerek denemeler yaptık fakat nafile bu arada solucanla perc için uğraşırken kıyıda gezdiğini gördüğüm fakat türünü bilmediğim resimde göreceğiniz balıklardan 3 tane yakaladım onları suya iade ettikten sonra mera değiştirmeye karar verdik. Meraya vardığımızda 8 gibiydi Ali ile taşlıklara geçtik Korayda merayı dolaşarak atçek yapıyordu Ali atçeki bıraktı balık yok tutamıcaz bugün dedi oturdum bende yanına yaktım bir sigara sohbet muhabbet felan sigara bitince hadi dedim boş durmuyım hava kararmadan bir kaç atış daha yapayım sohbet anında birden bir vuruş oldu Aldım aga balığı dedim Ali şasırdı neyse ayağa kalktım balığı güzel mücadele sonrası kıyıya aldım ve 55-60 cm geldiğini tahmin ettiğim turnamızı suya iade ettik. Sonra Korayı çağırdık mangaldan kalan etlerimizide arabanın farları ile sayesinde yedikten sonra yola koyulduk son olarakta her zaman ki mekanımıza uğrayıp çaylarımızı içtik ve evlere dağıldık daha güzelleri sizlere rastgelsin. Salıverme videosu http://www.youtube.com/watch?v=K4B_yOd1c_A&feature=youtu.be Buda bahsettiğim balık türü nedir bilen yazarsa sevinirim.
Yapmayın hocam, imrendirmeyin insanları. Giden var gidemeyen var Sonra rüyama girecek balığa gitmek...
Tebrikler Selçuk. Bu taraflarada el atmaya başladın bakıyorum. Avların bol ve keyifli olsun. Rastgele.
ARKADAŞIM o dns lerle giremezsen aşağıdaki dns ile dene doping adsl dns si Bağlantıya Özgü DNS Soneki: IPv4 DNS Sunucusu: 185.14.172.3
bu balığı tutanlar geri salmamalı küçük veya büyük farketmez.sularimizdaki diger balıkları yok etme potansiyeline sahip bir tür.kesinlikle yakalanıp imha edilmeli.israil sazanı da aynı sekilde limit gozetmeksizin imha edilmeli.!