Bir turna masalı ... http://www.youtube.com/watch?v=K4CbwdT6teI&feature=youtu.be Balık Avı ailesine sevgi ve saygılarımla...
Sevgili Volkan, teşekkür ederim.Ankara'da bizim levreğimiz de TURNA. Umarım bu sene güzel bir trofe "LEVREK" yakalar ve bırakırsın.:thumb:
Sevgili Ahmet, bence de şık bir hareket,fakat nedense bu konuyu 650 kişi görüntülemiş ama iyi veya kötü iki kelam etmemiş. Sanki YAKALA & BIRAKMA diyorlar.:hungry: Ne dersin? mrsparkle
hakan abi güzel olan örnek teşkil eden emek verilmiş her konuya küçük de olsa bir teşekkürle katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum.paylaşımlarınızın değerli olduğunu gerçek amatör balık avcılarının anlayacağı kanaatindeyim.siz yine güzel paylaşımlarınıza devam edin lütfen.sevgi ve saygılarımla.
Aynı düşünceleri paylaşıyorum.Bu dünyayı birlikte yaşadığımız canlıları yok etmek gibi bir amacımız olmamalı.Kendi içimizde bir denge kurmalı ve isteklerimizi, hırslarımızı ve avlanma güdümüzü daha da kontrollü bir hale getirmeliyiz ki, gelecek nesiller bize teşekkür edebilsinler.Adıyla,verdiği anlamlı mesajla "Sürdürülebilir Avcılık" yapmaya herkesi davet ediyorum.Fırsat buldukça da paylaşımlara devam edeceğim.Sevgi ve saygılarımla...
Sevgili Kadir kardeşim, teşekkür ederim.Bu konuda senin de verdiğin güzel örnekler var.Bu güzellikleri uzun yıllar görebilmeyi ve gelecek nesillere de aktarabilmeyi umut ediyorum.Sevgi ve saygılarımla...