arkadaslar ya bende bi sansızlık var yada bu malzemaler işe yaramıyo su resimler için yorumlarınızı bekliyorum no1 no2 no3 no4 no5 no6 no7 no8 no9 no10
Sevgili kardeşim bunların hepsi iş yapar.Aynı zamanda da iki tane şamandıralı canlı yemli olta atmanı tavsiye ederim.
Gümüş ağı deyince aklıma geldi ama bu konuda yeni konu açmak istemedim,arkadaşlar gümüş ağını bot olmadan kıyıdan kullanabilir miyiz,nasıl olacak,ne kadarlık bir ağ olmalı acaba,bilgiisi ve tecrübesi olanlardan rica ediyorum..
uğur abi sirkülerde 5 metre boy 1.5metre en ve 28mm göz acıklığı yazıyo bende dün aldım daha kullanmadım 1-2 hafta sonra gölbasında kayık kiralayıp kullanmayı düşünüyorum........
Turna için gittim çok özel, katlanan açılan, uzayan kısalan çok havalı bir kepçe aldım. Daha suya değmedi Öylede deniyelim bakalım. balık görüyormu üçlüyü? Yoksa çok takılmasın vs diyemi?
caday hem balık ğörüyor hem ota takılıyor hemde aksiyonu bozuyor dikkat ettiysen turna avını çokta kısa olsa takip etmektedir .
4-5-8-9-10 Bu Yemlerin Altindaki Üçlü Igne Suda Yemin Aksiyonunu Çok Bozuyor Ben Bu Yemlerin Sirttan Tek Igneli Olanlarini Kullaniyorum Daha Iyi Sonuç Veriyor
merhaba ankaralı turnacılar, özellikle bulanık suda 1 numara,berrak suda 4, alta takılan hırsız diye tabir ettiğimiz üçlü kanca kullanılmaz ise daha iyi olur ,fakat balığı çekerken çok dikkatli olmak lazım.boşluk vermeden,balığın suyun üstüne çıkmasına izin vermeden,kamışın ucunu yarım metre suya daldırarak kepçe ile alınması gerekir. hırsız aksiyonu bozar,bazı atışlarınız da kuyruğa saplanıp hiç aksiyon yapmaz,ve otların arasında çalışmaya izin vermez. nacizane fikirlerim,
Arkadaşlar rastgelsin.Gümüş ağını ankarada bir kaç yere sordum.Bulamazsın dediler.Özel ördürmem gerekiyormuş.Salladılar gibime geliyor.Bulabileceğim bir yer var mı?Emrecan kardeş aldığından bahsetmiş.Hem kendisinden hemde diğer arkadaşlardan bildikleri bir yer varsa öğrenmek isterim.Birde 3'lü iğneyi çıkarmak hakkaten başarılı sonuç veriyorsa denemek lazım diye düşünüyorum.Teşekkürler.
tavsiyem Emrecan bir de su tarz bir sey dene, eger balik var ise gölde pisman olmazsin. Resimdeki 14,5 cm baligina göre yani.
abilerim benden size bi kıyak daha önceden yazmıştım bunu ama pek yorum yapan olmadı bu teknikle biz imrahordan gümüş yakalayıp turnaya gidiyoruz http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=1348