turna avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında turnacıorcun tarafından paylaşıldı.

1. turnacıorcun

turnacıorcun ORÇUN

Favori Kamış:
    KLASİK DİP OLTASI ,REMİXON HURRİCANE KAMIŞ ALBA STAR DEGA MAKİNA
    Favori Makine:
    ALBA STAR DEGA
    En İyi Avı:
    23cm kaya balığı
    Sabah saat6 da ankaradan çıktık yola 8de avlaktaydık(kızılırmak kum ocakları)su çok bulanıktı 12ye kadar suyun durulmasını bekledik.12.05de oradan ayrıldık ve kesikköprüye gittik hala bizden hiçkimseye balık vurmamıştı.Kesikköprüde 20-30 kişi vardı dolaştık sadece 1 adama 2 tane 30cmlik turna takılmış.ben MEPPS AGLİA 4 fosforlu sarı kaşık atıyordum.su çok berraktı.benim 7-8 m önümden birşey geçti çok süraliolduğundan :confused: anladım turna benim meppsimi görmüş ve ona pusu kuruyordu ben hemen yavaşyavaş çekmeye başladım 3-4 metre kala birden yeme atladı :eek: bir baktım 50-60 santim turna yuttu ve çektim ağızın girmişti ama balık çok çırpındı suyun dışına atladı ve oltadan kurtuldu ama ben hiç üzülmedim nede olsa artık o heyecanı yaşamıştım:rolleyes: .herneyse devamı gelliir bundan sonraaaa.:cool: :cool:

2. ertan_06

ertan_06

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    7 kg aynalı sazan, 68 cm turna
    artık başka sefere

3. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Yine iyi gelmiş, bana o bile gelmedi:) Bir dahaki sefere inşallah güzel avlar ile karşımızda olursun. Ayrıca Kesikköprü için teşekkürler, su durumunu merak ediyordum:D .