herkese iyi akşamlar uzun uzun yazamıcam affola..balıklar canlı yem ve at çekle yakalanmıştır.. şu söylicem 100gram eti anca cıkıcak turnaları kenara alıp sevinen zavallılar eğer 1gram hakkım varsa benimde o balıklarda haram olsun..ne laftan anlıyolar ne başka bir şeyden hangi meraya gitsem o kadar çok katledilen balık varki yazık diyorum sadece http://imageshack.us/photo/my-images/560/201205011730441.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/85/20120501173150.jpg/
tebrikler balıklar mükemmel,bu sıralar Ankara'da böyle turna lar görmeye hasret kaldık (avı ankara'da mı yaptınız?)
ankara hocam ama dediğin gibi şu sıralar balık yeme doymuş durumda o yüzden pek gelmiyor gelende genelde limit altı oluyor.
ankara bitiremedi turnalarını meralarından hayret butun turna raporları ankaradan gelıo kurtbogazımı çanıllımı
sorma. laftan anlamaz iki balık tutu diye çok iş yaptım sanar ve onları da açgözlülüğünden bırakmak istemez bazıları. Allah ıslah etisin
büyük olanı alaydında diğer üçtanesini bırakaydın 4 kişiye yeter o balık yazık vallaha yazık.balık bırakmadınız talan ettiniz.
alabalık hariç tatlısu balığı yemiyorum ben arkadaşım tek gidersem büyük küçük farketmez bırakıyorum klavyeden herkes böyle yazıyor dersen yukarda allah var o biliyor herkeste bıraksın demiyorum tabiki herneyse 4 kişi kişi gittik paylaştılar hiçbir limit altı balık alıkonulmadı sigara paketinden hesabını yaparsın..
turna avında 2 adet den fazla balık alıkoyamazsınız.tebliğ bunu gerektiriyor. vedat abi sizin gibi bir üstadında uyarması gerekir böyle arkadaşları diye düşünüyorum
Gökhan bey, turna limiti kişi başına 10 adettir. Fotoğrafını gördüğümüz balıklar içinde limit altı turna da görünmüyor. O nedenle lütfen, tebliğe bakmadan kimseye ithamda bulunmayalım. Limitler konusunda tereddütünüz olduğunda, mesajların sol alt köşesinde bulunan sarı ünlem işaretine tıklayarak, sorunu yönetime bildirebilirsiniz. Ya da illa ki uyarıda bulunmak istiyorsanız, bunu uygun bir üslupla yapınız. Teşekkür eder, keyifli paylaşımlar dileriz.
Maşallah turnanın yokluğunu çektiğimiz bir zamanda ankara için güzel bir moral olmuş, darısı bizimde başımıza. Devamını dilerim...