Merhaba Dostlar.. Salı günü yıllık izinimden bir günü daha turna avı için feda edip ailece sabah erkenden sisli havaya aldırmadan yola koyulduk.... Rüzgarın sert olması avın zor geçeceğine işararetti fakat saat 11.00 kadar aradığım balığı bulunca avı erken sonlandırdım.... Öğlen sonrası saat 15.30 gibi dostum Sedat ile tel görüşmesi sonrası akşam avını beraber yapmayı kararlaştırdık ve 50+50 =100 km yola aldırış etmeden sedat yola koyuldu akşam avında 1.5 saat içinde oltalarımıza 4 balık daha vurdu güzel bir ava daha imzaa attık... Güne ait video ve foto görüntüleri iyi seyirler... Yağmur Turna Avı..... (C) 2010 Turna tayf Entertainment all rights reserved.
Hangi arada yahu Feridun, Vallahi bravo, bukadar istikrar, azim, bulduğun her fırsatı değerlendirmen çok güzel. Yine kapmışsınız turnaları, bereketli olsun, bak çok yeme dokunur, hasta olursun, ayır accık ben gelir alırım
abi hayırlısı olsun valla süperler biz daha turnada sezonu açamadık vesselam.bu akşam üstü yine tuncadaydım 2 tane 45 cm lik yayın haşlağı yakaladım ama limit altı olduğu için saldım evlerinin sokağına rabbim trofe turna ve yayın nasip etsin
Harika bir av, ufak kızı tebrik ediyorum gerçekden çok becerikli ve sevimli bir kız, allah bağışlasın.
Tebirkler usta. Maşallah . Fotoğraflar bir harika. Özellikle uzay aracı gibi çıkan rüzgar gülü. Ayrıca sedat ın eline olta hiç yakışmıyor.
slm feridun usta olmuyor abicim sen bize açık ara hep fark atıyosun biz bir giderken sen arayı açıyosun hele ufaklığıda küçüktek kuzuları tutmaya alıştırmışsın senden korkulur rastgele abicim resimlerde süper oluyor
Turnalar senin için kendi aralarında bir isim bulmuşlar Feridun duydun mu? Karındeşen diyorlarmış Allah hızını ve bahtını kesmesin Feridun..
Yahu Feridun, ben senin mesajlara yazmaya yoruldum, sen hergün gidip turna yakalamaktan yorulmadın Valla kardeş, sen bir şey yazınca geriye dönüp hangi raporuna bakıp yorum yazdım hangisine yazmadım diye ikileme girip baştan aşağı hepsini kontrol ediyorum Ruhuna sağlık Feridun, bu enerjini takdir ediyorum kardeşim, Allah tadında avlarını daim etsin.
maşallahın var feridun, gene klasik olmuş. yağmur ablamız da pek tatlı maşallah, Allah neşenizi daim etsin. tadında avlara...