TURNA BALIĞI VE TURNA BALIĞI AVCILIĞI

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sansar58 tarafından paylaşıldı.

?

Bu Bilgi Yardımcı Oldumu

1. Evet

oy sayısı 6
    60,0%
  2. Hayır

oy sayısı 4
    40,0%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Kimsenin söylediklerinden bir ders almasa bile 3,4 sene sonra burdaki yazılarını okuyunca yaptığı yanlışı anlar zaten.Tevfik abininde söylediği gibi kaybetmek kolay ama kazanmak zordur.Küçük arkadaşımızı burda utandırıp aşağılamaya hiç gerek yok.Şahsen böyle bir yanlış yapmış olsam ve bana kızsalar utandırsalar bu forumdan uzaklaşırım.Bir daha gelmek istemem.Sonra bakmışsınız elimde tırıvırı dolaşıyorum :) Bide olayın böyle farklı bir yöne var.Söylediklerimi tartışma amaçlı veya çok bilmişlik yapmak için söylemiyorum.Benimde hasan kardeşimizden fazla farkım yok yaş olarak.Sadece fikirlerimi söyledim.Yanlış anlaşıldıysam affola.

Saygılarımla.

2. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tevfik abinin ikaz tarzı yumuşak ancak olması gerektiği gibi olmuş. O yüzden büyüklerimiz diye yazmıştım. Kopyala yapıştır yapıp ben yaptım olayı da tamamen yaşının verdiği davranışlarla alakalı. Benim takıldığım yukarıda ilk mesaja bakarsanız nuri abi 47 Yaşı ile arkadaşa ZAHMET, SORABİLİR MİYİM? Gibi kelimelerle bir kaç sual soruyor. Arkadaşın yukarıda verdiği cevabı ben tekrarlıyorum.

Abicim Bana Abi Demene Gerek Yok Ben Senden Kat Kat Küçügüm Bu 1.
    2. si Anket Açmak Suçmu Öyle Merakımdan Açtım Yardımcı Oldummu diye Sizlere
    3^. Sü Sazan İçin Açtıgım Konunun Cevabını Oraya Yazın Bi Zahmet Bunu Turna İçin Açmışım Dimi ... !!!

Şanslıymış ki Nuri abi cevabı yine bir erdemle karşılamış. :) Sanırım bende tam olarak büyümedim, bana böyle bir üslupla yazsaydı sakin bir cevap yazacağımı zannetmiyorum.... :) :) Sadede gelirsek ergenlik çağı vs.. hepimiz böyle şeyler yaşadık, seneler sonra bazılarına utandık, bazılarına gülüp geçtik. Ancak Terbiye hepimizin her yaşta barındırması gereken bir durumdur...

3. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Tevfik bey,onun yaşı gözönüne alınarak uyarılmaya,doğru yola davet edilmeye çalışılmış zaten.Sizin bu tavrınız, onu yaptığı yanlıştan dolayı özür dilemesini engellemekten başka birşeye yaramadı.
    Sizin tarzınız da güzel ama,ancak yakın temasta olduğumuz,yüzyüze görüşebildiğimiz bireyler de netice verir.
    Sanal alemin sansarı,çakalı başka ,gerçek yaşamın başka. Sanalda melek,hayatta çakal,sanalda sırtlan, hayatta kuzu bir sürü insan mevcut.
    Hırsızlık,yalancılık,riyakarlık bu üç şeyi sevmedim hayatta,yapanı da sevmem ,hele çocuksa ,çocukluğunun masumiyetinin dışına çıkıp cin olmadan şeytan olmaya çalışıyorsa,tepkim yumuşak olmaz,AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR,bir şekilde doğru yola getirilmeli.

'' Zamanla doğrular yanlışlardan arınır '' çok felsefik,derin mana içeren bir deyiş gibi dursada bence bomboş,beylik bir laftan öte değil .

4. engincolak

engincolak Engin COLAK

5. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
  6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bunu ve şahsıma yönelik değerlendirmenizi, tamamen sizin o olguya bakış açınızın bir yansıması olarak değerlendiriyorum. Bu da benim bakış tarzım.

Kişiler, tabirinizle beylik laflar ederler, edebilirler. Lakin önemli olan, bu laflarını ve söylemlerini, yaşamlarının her evresinde icra etmek durumdadırlar. Böyle oluca çok daha güzel olur; boş olmaz, hele ki bomboş hiç olmaz.

Sevgilerimle.

7. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Tevfik bey,inandığınız yolda,kendi yöntemlerinizle ,yaşamınızı istediğiniz tarzda sürdürmek sizin hakkınız.Kalan yaşamınız,sağlıklı ve huzurlu geçer in...
    Hümanist söylemlerle çevresine mesajlar veren ,kendi ayağına basıldığında kaplan kesilen kişiliklerden olmadığınızı varsayıyorum.

8. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Fatih ağabeyim, yaşça büyüksünüz ve 13 yaşında ki bir gençte değil çocuğa kalkıpta laf söyleyecek değilsinizdir umarım. Sizinde illa ki bir çocuğunuz vardır. Farz edelim ki evlenmediniz, sizinde bir çocukluk çağınız olmadı mı ? Hiç mi yalan söylemediniz ? Başkası yapıp siz üstlenmediniz mi ? Ufacıcık çocuğa kalkıpta laf söyleyecek adam değil Tevfik abi. Eğer siz bu çocuga saygı göstermeyip azarlamaya kalkarsanız, kusura bakmayın da sizde saygı beklemeyin. Ki siz bu çocuğa yaptığının yanlış olduğunu söylememişsiniz bile. Siz bu davranışlarınızla o çocuğu balıktan dahi soğutabilirsiniz. Saygılarımla.

9. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Talha,seni ALLAHA havale ediyorum.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.