Meric Merhaba, web sitesi ve resimler ikiside Hollandadan....burda buyuk turna yakalama sansi buyuk cunku tatlisu baligi genelde geri birakilir.
hollanda Abi 5-10 seneye bizde o sportmenliğe ulaşırız. Önce bitirelim. Kurbağa avlamaya başlayınca aklımız başımıza gelir
yaw internette neler var senin yakaladıkların nerede internetten ne balık resimleri koyarım be narkadaşım burada kendi balığımızı yakalayıpta görüntülemek önemli bence ama sanada teşekürler bizimlede paylaşımda bulundun için internetten resim koyaçak olsaydık raten ne resimler koyardık siteyee..değilmi amaa...
Abicim; Birgün adamın birisi kafa doktoruna gider "Doktor bey gülemiyorum" der. Doktor bu söze gülerek ayağı kalkar perdeyi aralar ve der. "Bak karşıda bir sirk var oraya git orada bir palyaço var O seni güldürür" der Adam; "Doktor bey o palyaçok benim" der. Sana Palyaço yakıştırması yapanlar ayna alsınlar arkalarına koysunlar gördükleri manzaraya gülsünler.
yine de bizim sularda bu tür avları bir gün yakalayacağımız umudunu hiç kaybetmiyorum nedense.. 90 cm civarında yakalayanı gördüm hatta sasiyi kendim çıkardım.. 20-25 mt yanımdan çektiler.. aaah ahhhhhhhhh bakalım artık kısmet.. bir gün belki
Kardeşim nedersin sen... Elleme diyorsun sevinsin gariplerim haa Boşuna dememişler ozaman kurt kocayınca kuzunun maskarası olur diye
arkadaş bitirdik büyük balıkları En güzel turnalar G:O.paşa arnavutköy civarında çıkıyordu.Ama sırf kömür çıkarcağız diye güzelim göllleri mahvettiler.Uzun zamandır turnaya gitmiyorum o taraflara.Ama en güzel balıkları orada almıştım.ZAten boyu 40 cm den aşağısını salıyorduk. Ama şimdi nerde o balıklar. Şimdi bi çivi bile yakalasam sevinecem. Özledim gözlerimde tütüyor turna yakalamak. 3 yıl oldu en son turnayı yakalayalı. Nerdesin benim karagözlüm aşkım bir tanem sensiz avare oldum divane oldum. Bir gelsen oltama gün batımında mehtaba kadar sevişeceğiz seninle
imrahor damı uzun zamandır imrhor tarfına gitmiyorum hele canlı kurup yakaldığımız turnalar varaya ah ulan ah
Dostum bu fotografları ayrıcalıklı kılan balıların yakaladıgı sahte yemleri de gösteriyor olması. Turna severlere bi fikir vermesini de istediğimden koydum. yoksa elbetteki milyonlarca resim var ve isteyen bulur. Bu açıdan bakarsan balıklar ve yakalama teknikleriyle alakalı yerli-yabancı binlercede makale var nette. Arayan oralara baksın. Kaldıralım bu forumu da. Ne gerek var değilmi. Buradaki amacımız güzellileri paylaşmak. Ben bulduğum bir güzelliği herkesle paylaşmak istedim. Sende Paylaş Bilader...
Arkadaşlar bu adamlara bakmayın, bunlardan bizim oralarda çok var. Geçen ay kesikköprüde iki parça aldım. Bunlardan iyiydi. Herkesi bekliyorum kesikköprüye. Ama mezarlık mevkiine gelin. Bot şart.