Yarın terkos gölünde sabah 6 dan 1 e kadar bi randevumuz var. Hava durumu bozucak, randevu noktasında ekilirmiyim bu sebepten
Yarın benim de bir randevum var... Hava durumu sebebiyle ya ekilirim ya da avın tadı damağımızdayken avı sonlandırabiliriz... Umarım ekilmeyiz
Var.mrsparkle Turnalar ekiliyor güzelim haydi haydi Meraya dikiliyor aman ne edelim nasıl edelim Sen orada ben burada güzelim haydi haydi Böyle zor çekiliyor aman ne edelim nasıl edelim Gel yanıma sevdiğim bize gidelim Meraya giremiyorum güzelim haydi haydi Halini soramıyorum aman ne edelim nasıl edelim Merada Turna varmış güzelim haydi haydi El atıp veremiyorum aman ne edelim nasıl edelim Gel yanıma sevdiğim bize gidelim Merada trofe turna güzelim haydi haydi Bu ayrılık çok acı aman ne edelim nasıl edelim Sinemdeki yaramın güzelim haydi haydi Turna ilacı aman ne edelim nasıl edelim Gel yanıma sevdiğim bize gidelim
sıcaktan değil Cumartesi hava kapalıydı ani hava değişimlerinde bildiğiniz üzere turna boy göstermez gök gürültüsü vs de sevmez saklanır bundan bahsettim. Tabi bayağı bi kapalı konu olarak olmuş nihayetinde dayanamayıp gittik 3 tane turna aldım 5 saatte 2 tane de kaçtı gittikçe tecrübe sahibi oluyorum insan görünce daha bi fazla tepki verio yani ağzında kanca ile gelirken 2-3 defa 50 m mesafeye kafa atarken bizi gördüğünde müthiş mücadele başladı ve o kazandı onun adına sevindim tabi 3 kadar da 30 cm lik turna saldım teknecinin onlar daha lezzetli demesine rağmen onu dinlemedim çıldırdı bana ver bari dedi büyüklerden al dedim tamamen kudurdu roman dı adam... bu hafta çifte c.tesi ve pazar 2 gün orda olucam ...