22 numarayi edinip denemeye calisicam Kadir abi soyledigin kamisa baktim ancak atari cok dusuk sirti icinde kullanicagim icin min 60 gr atarli bir kamis dah iyi olucaktir sanirim
22 nin yanına 05 i almazsan kurtarmazhihi onuda almalısın shimano kamışların çoğu esnek yapıya sahip,okumalara nazaran,bu 2 kamış olmuyorsa,içi dolgulu tekne kamışları var,parçalı kamış bunlar,aynı spin kamış gibi,1 mt den başlar 3mt ye kadar boyları var,onlara bak derim,üstelik fiyatlarıda cazip spin kamılara göre,15tl den başlıyor fiyatları tahminim.. bende 40 60 gram atarlı spin kamışda var ama! en esnek kamışımında onun olduğunu söylemeliyimhihi
Hmm dediklerine gore tekrar bir gozden geciriyim o halde kamislari Dolgu kamislari biliyorum elimde bir adet var suan kullandigim ama cok agir sirti disinda bottan at cektede kullanicagim icin hafif bisey istiyorum elimdeki dolgu kamis 600 grama yakin kiyidan kullanmiycagim icin cok kaliteli biseye gerek yok dusuncesiyle 50 liraya spronun 20-60 gram atarli kamisini dusunuyorum
yanilmiyorsam alanya dan gelen bir arkadasimizin kamisi spro idi,atari fazla olmasina ragmen gövdesi kalin idi,ama buna ragmen oldukca esnek idi netür bir modelini alicaksin bilmiyorum,görerek alirsan daha iyi olur senin acindan,bana göre agir bir kamis idi, eline iyi oturan,bilegini yormuyacak bir kamis bakmalisin spin avciligindan yilmaman icinhihi