TURNA İÇİN ERKEN GİBİ

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında bkaleli tarafından paylaşıldı.

1. bkaleli

bkaleli BAYRAM

merhaba değerli arkadaşlar.
    cuma günü bir arkadaşımla birlikte turna avına çıkmak için sözleşmiştik. sabah 7 gibi kapulukaya barajına vardık. su seviyesi hala çok yüksekti. kıyıdan at çek ile şansımızı deneyecektik ancak uygun yer bulmak hayli zamanımızı aldı. uygun yer bulduktan sonra başladık at çek yapmaya. silikon, rapala, kaşık, meps denemediğimiz şey kalmadı, akşam 9 a kadar sürekli at çek yaptık ama nafile. hiç bir belirti dahi göremedik. gün içinde en az 15 kişi geldi gitti. haiç yakalayan göremedik. herkes boş gitti. gelen geçenle muhabbetlerimiz oldu herkesin ortak görüşü suların çok yüksek seviyede olduğu, havanında yeterince ısınmadığı, bu yüzden turnanın kıyıya yanaşmadığı yönündeydi. saat 9 gibi bizimde umutlarımız tükendi, toparlandık. ama ilk defa gittiğim o yeri çok sevdim. bundan sonrak ilk fırsatta yine oralara gideceğim.
    sevgiyle kalın.

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

İstanbul dada durum aynı, güneş biraz daha yüzünü göstersin daha çok balık alınmaya başlayacak...

3. ozkan79

ozkan79 özkan

Evet size katiliyorum bugun turna denemelerimiz sonucsuz kaldi,siddetli lodos nedeni ile botumuzuda kullanamadik :( goller hem cok yuksek hemde su isisi cok dusuk sanirim baligin oltaya gelmemesinin nedeni su isisı yanlismiyim ?

4. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    özkan bahsettiğim göle bu sabah 06:20 gibi gittim slikon çalıştım fakat hiç hareket göremedim enteresan bir şey turna diz boyu suda çok sığılıkta ama slikona karşı bir hareket göstermiyor başka balıkçılar vardı onlar kaşık demesi yaptılar maalesef boş 09:20 yağmur sağanak olarak başlayınca toparlanıp yola çıktım turna bu aralar yemlenmiyor bir iki hafta daha beklemek lazımcyr

5. köstereç

köstereç Cengiz Yalçın

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Shakspire
    En İyi Avı:
    5,5 kg aynalı sazan
    Canlı yem hiç istisnasız iş yapıyo. su yüksek olduğu için balığın yatağı değişmiş. vurmama sebebi bu. su düşünce başlar.