Aynı olayı yaşamışız abi Biz de bu hobiye ilk merak sardığımızda 3 arkadaş gittik dışkapıya ve özellikle turna için atçek yapmak üzere kamış istedik. Malzemeci abi de sağolsun 3 metre 100-150gr atarlı remixon kamışı verdi Gerçi o acemilik halimizle hassas bi kamış verseydi şimdiye kırılırdı ama bu kamışı hala kullanıyorum sapasağlam. Hakan kardeş bende şu an okuma alumina ve safina kamışlar var 2 parçalı. İkiside tam oturmuyor ama bi sorun oluşmadı. Ve de memnunum kamışlarımdan. Bence v system de iyidir. Bazuka çantasıda cabası.
Volkan Kardeşim demekki yalnız değilmişim bu konuda:laughing: Banada 3 metre 100-150gr atarlı remixon kamış verdiler ki hala kullanıyorum Yeni sezonda kesinlikle kurtulmak istiyorum bu kamıştan
Şöyle, biliyorsun dönem dönem derneklerin düzenlediği balık tutma yarışmaları oluyor.. Normal av gününden çok daha fazla efor sarfederek en çok - en büyük balığı yakalıyorsun.. takımın da sorunsuz olmalı, seni o gün yarı yolda bırakmamalı, en kaliteli malzemeleri kullanırsın..
Anladım agabey, bir alıp denemek lazım. Tecrübe edinmek en iyisi. Bizi de yarı yolda bırakmaz inşallah.