Turna için suni balık

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında erhan54 tarafından paylaşıldı.

1. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Ben yakaladığım tüm Turnaları döner kaşıkla yakaladım,yanına bir kaç tanede döner kaşık almayı unutma.;)

2. erhan54

erhan54

Favori Kamış:
    makine:okuma longitude kamış:lineaefe turnasurf
    En İyi Avı:
    yayın 18.5 kg
    Geçen sezon bir arkadaşımla sakarya nehrinde yayın ve turna avına gitmiştik.Yem olaraka canlı balık kullandık.Sabah saatleri şamandıralı bıraktığımız oltaya öğlen saatleri büyük bir turna saldırdı.Ben biraz uzaktım arkadaşım tasmaladı.Sudaki şamırtı sesini duyduğumda arkadaşımın suya düştüğünü sandım.İlk defa böyle bir ses duymuştum.Arkadaşım balığı kıyıya yaklaştırdı.Kepçeyi yanaştırmaya fırsat bile vermedi balık öyle bir kafa salladıki çelik telin fırdöndüyle birleştiği yerden koparttı.

3. haluk

haluk Haluk Kırbaş

En İyi Avı:
    Turna 61 cm.
    Canlı yemin daha çekici olduğu kesin ama yem olarak taze ölü balık (tatlı su ve deniz balıkları) kullanılamaz mı ?

4. erhan54

erhan54

Favori Kamış:
    makine:okuma longitude kamış:lineaefe turnasurf
    En İyi Avı:
    yayın 18.5 kg
    Canlı balığa genelde küçük turnalar saldırır.Yorgun ve ölü yeme ise saldıracak turna kendini yerinden zor kaldıran turnadır:D

5. birkan

birkan

Favori Kamış:
    .2.40 remixon & 4.50 alba star
    En İyi Avı:
    el kadar sazan
    merhaba arkdaşlar gecen gün bende malzemeciden böyle bir silikon balık aldım sizce turna için uygunmudur

6. carp

carp Mehmet

Turna için yapılmış belli ki. Bende tatlısu levreği renklerinde olanları var ama deneme fırsatı bulamadım daha. Haftaya inşallah...