Merhaba arkadaşlar, Siteler arasında geçerken bulduğum bu ingilizce kaynakları paylaşmak istedim. Aratmama rağmen tam yerini bulamadım.. Not: İngilizce ve Alıntıdır..*
Orjinal adresi budur Kutay http://www.hooklinks.co.uk/pike/navigation2/pikeframe.html?=singlehooks.html Yukaridaki menüden Rigs kismindan sonra da soldaki info linklerinden istedigin resimlere ulasabilirsin. Özellikle yosunlar,otlar ya da cevredeki agaclardan dolayi at-cek yapilamiyan nehirler ve göllerde turna avlamayi düsünenler icin oldukca yararli.. Favori linklerimden birisidir.. Selamlar, sevgiler..
Mesajımın başına bakarsanız resimlere bakmak yerine okursanız zaten alıntı olduğunu dile getirdim. Orginal adresin nerede olduğunu biliyorum. Reklam olur diye yazmadım. Yalnış hatırlamıyosam paylaşım bu şekilde yapılıyordu. İnsanlara sunuyordunuz yeni öğrendiniz şeyleri onlarda öğreniyordu. Yoksa başlık açıp arkadaşlar ben bir sitede okudum buyrun linki arayın ordan bulun demek tabii ki daha kolay Ama gene de teşekkürler arkadaşım orginalliğini bozmadığın için.. Not: Ben biliyorum favorim denilince şu anlam çıkıyor aslında, ben biliyodum kendime saklamıştım şimdi herkes öğrendi Surc-i Lisan Ettimse Affola..
"Aratmama rağmen tam yerini bulamadım.." Cümleni yanlis anladim o zaman.. Amacim bulamadigini düsündügüm linki seninle paylasmakti..Cünkü resimde yazan http://hooklinks.co.uk adresinde tamamen ilgisiz bir site cikmakta.. Ben alinti yapmana tek bir kelime söylemedim Böyle birden savunmaya gecmene gerekecek bir mesaj yazidigimi sanmiyorum.. Favori konusundaki yorumuna da anlam veremedim Ama canin sag olsun sanirim kendimi iyi ifade edemedim.. Sana iyi paylasimlar..
Kutay kardeş paylaşım için teşekkürler ama canlı yemle yapılan turna avlarında bukadar teferruata gerek yokki bir tane üçlü kancayı yem balığın üst yüzgecinin hemen altından geçirip suya sallarsın o gezerken zaten turna onunla iğneyi aynı anda yutar
Orjinal metinler her zaman -Google çeviri-nin çevirisinden daha Türkçedir Benim kötü ingilizcem bile google Türkçesini döver Nehir balıkçılığı için Kuleleri. ==- Akarsu balıkçılığı takımları ==- Hâlâ Rigs suları.==============- Durgun su balıkçılığı takımları==-