bakalım abi duelde benimde sıkıntılarım var avlakta ilk önce şasi ürünleri tercih edip merayı anlamaya çalışacagım sonra bu ürünleri kullanacağım sahtelerin bazısı hediye geldi açıkcası ama işe yarar umarım çok sağolun yorum içinreeling
çok sağolun allah sizinde sahtelerinizi korusun ve bol trofeler nasip etsin bursaya ankaradanda bol selamlar olsun kardeş takımız küme düşsekte =)reeling
duel de iş yapar kafanı yorma fırlatımda duel yapısı itibari ile havayı daha çok dik şekilde yararak ilerler..belki diğerlerinden hafif olabilir ama en isabetli atışı duel ile yaparsın bu listede...
Birde Spin takımın yok ise mutlaka edinmelisin keyifli bir av için şart bizde hazırlık yapıyoruz kaldı 1ay reeling Rasgele..
shimanoya lafımız yokta inşallah benim gibi 4.20 surf kamışla at çeke gitmezsin birde üstüne basıp kırdım banghead
turnayı yakaladım kamış uzun olduğu için alamadım dışarı, kayalık ağaçlık bir yerdi kamışı yere bırakıp elimle alayım dedim ilk adımda üstüne bastım banghead gerçi tamir ettim 20 30 cm kısaldı boyu..