Herkese merhabalar Bugun enistemle birlikte sabah suyunda 2 saatlik at cek denemesi ile 1 tane 45 cm uzeri bir arkadasi kandirabildim. Kiyiya 3 m mesafede saldirdigi icin cok fazla aksiyon yasamadan kiyiya aldim. Enistemde bir tane kiyiya alip,gelen arkadas unlu olmak istemedigi icin fotograf cektirmek istemedi geldigi gibi kacti. Sabah sporunuda bu sekilde tamamladik. Yakala-birak prensibine durmadan devam. Herkese keyifli avlar. Fotografi telefondan yukleyemedim en kisa zamanda iletecegim.
tebrikler, bu hafta sonu bende turna avındaydım, sabahtan akşama kadar hem canlı yem hem de at çek ile şansımı denedim ama tek bir vuruş bile alamadım. su ısınmadıkça güzel avlar hayal gibi görünüyor
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Kesinlikle size katılıyorum. Su soğuk ve balık daha nazlı. Güzel av vermesi sanırım Mayıs ilk haftaya geçecek.
vay kardeşim açılışı yapmışsın tebrik ederim ben geçen hafta gittim turnaya su çok fazla bulanıktı hareket olmadı epeyde gezdim etrafını gölün kısmet değilmiş..evvelki hafta iyi balıklar alındı ama haberim var resimlerinide gördüm 60 70 cm arası olanlar var.. bugün de denizi yoklayacağız inşallah sonuç alırız bir organize olup bir araya gelelim görüşmek dileğiyle rastgelsin..
***************************************** Yokladınızmı sonuç ne oldu acaba...!? Organize olma işi güzel ama nasıl olacak bilemiyorum .... Görüşmek dilek ve temennisiyle Selâm ve Sevgilerimle...
Sağol Kardeşim. Suyun bulanıklığı devam ediyor. Avın hızlanması için biraz daha zamana ihtiyaç var. Senin nasıl sonuç var mı denizden? Bir ara ayarlayıp biraraya gelelim. Uzun oldu görüşmeyeli. Kendin iyi bak. Görüşürüz.
dün akşam suyuna gittim kıyılara ama değil olta atmak olta açmak bile zordu aşırı rüzgarlı ve dalgalıydı karşı kıyılar derken telefon geldi misafir gelmiş döndüm eve bugünde hava yine kötü ama akşam üzeri bakalım ne olacak.. tamam kardeşim ben arayacağım seni görüşürüz kendine iyi bak..