turna raporu ankara

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında MADMAN tarafından paylaşıldı.

1. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    DAİWA TOURNOMENT 270 AGS+ DAİWA TATULA 210 YUKI TAYLOR Q5 420 SURF
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    sevgili eşim :)
    Merhaba balık sevdalıları 28 eylülde ANKARA da yaptığımız avı vakit bulamadığım için daha önce paylaşamadım bunun için kusuruma bakmayın

mera : Malum yer :D

kullanılan yemler : çeşitli boy ve dalarlı sahteler 2 numara meps ve beyaz sasi

takım : shimano 2500 makina ve banax baitcasting makina

hava sıcaklığı : sabah buz kesiyordu :eek: öğlen heryerimizden ter akıyordu :D

1 hafta önce planladığımız av organizasyonu için gün saymaya başlamıştım nerdeyse takımlarla yatıp uykuya dalmadan balık yakalama hayalleri kurmaya başlamıştım eminim sizlerede böyle oluyordur her hazırlık yapılmıştı makina bakımları, temizlik, çanta defalarca elden geçti genç bir kızın çeyizi gibi :D:D ve av günü geldi çattı niyetimiz sabaha karşı 4 gibi yola çıkmaktı fakat Karabükten gelen misafirler ankaraya erken ulaştığı için hasan abim alarm verdi gidiyoruz diye o akşam arkadaşlarımızda misafirdik apar topar zengin kalkışı yaparak evin yollunu tuttum bir çırpıda hazırlandım ve gece 1: 30 gibi hasan abi ile buluştuk tekneyi hazırlamış takmış römorku baya heybetli duruyordu tekne, şimdi bununla ne sırtı çekilir dedim atladık yola çevre yolunda buluştuk gelen misafirlerle oradan bir arkadaşımızın şantiyesine uğradık malum yakacak odun lazım doldurduk tekneyi odunla saat oldu gece 3:00 ee çorba içmeden olmaz dedik yol üstünde uğradık çorbacıya başladık yudumlamaya sıcak sıcak çorbamızı ve üstüne olmazsa olmaz çaylar geldi ve başladı balık sohbeti sanki 3. dünya savaşına hazırlanıyoruz :D planlar planlar taktikler havada uçuyor hırs yapmış herkez :D ve çıktık meramıza doğru yola, şafak sökmeden girdik kamp yerine ve hiç vakit kaybetmeden suyla buluşturduk teknemizi ve vira bismillah dedik teknede 3 avcı kepçe misali başladık kazanı karıştırmaya herkez birbirne bakıyor oltada hareket varmı diye derken cinlik geldi aklıma aha balık dedim herkez bir heyecanlandı kepçeyi kapanmı ararsın :D ahh dedim tühh kaçtı valla büyük balıktı sağlam vurdu üzüldüler ee kaçan balık büyük olurmuş :D bu arada gün başladı ağarmaya bir yandan soğuk içimize işliyor bir yandan balık içimizi yakıyor derken saat 6:30 gibi ilk balık geldi hasan abinin oltasına baya bir hasretle aldım kepçeye kucakladım resmen hoş geldin dedim ses yok nasılsın dedim ses yok kızmış belliki bana niye aldınız beni der gibi:D bi trip attı livara koyarken dedim ben senin gönlünü alırım dost getirecem yanına sen merak etme ve aradan 15-20 dakka geçti bu seferde atilla abi aldı ilk balığını bende hala tık yok sonra hasan abi atilla abi birer tane daha aldı bende skor 0 bune dedim böyle ilk balık kötü baktı ondanmı gelmiyorlar benim oltama aldım elime livardan 2 okşadım aldım gönlünü sıpanın :D derken kamış ucunda bir hareketlenme aha dedim geliyor aldım balığımı tekneye gelen balıklar trofe boylarda olmasada limit üstüydü avımız keyif vermeye başladı aradan 10 dakka geçmedi 2. balığım geldi ama bu sefer iyi kafa atıyordu yavaş yavaş aldım tekneye gelen balık hepsinden büyük tü hasan abiye döndüm abi istersen bunu atmayalım livara niye dedi yemesin sizin balıkları dedim :D:D:D:D ben çekeyim trofeyi bakalım böyle gülebilecekmisin dedi güldük devam ettik avımıza sabah suyunda herkez 2 şer tane aldı saat 10 civarı güneş yakmaya başladı nasıl dengesiz bir havaydı anlamadım sabah erken saatlerde neredeyse bir birimize yapışacaktık soğuktan 4 saat sonra birden yakmaya başladı 10-15 derece birden yükseldi sanki velhasıl döndük kamp yerimize başladık sohbete sıcağın üstüne soğuk bira iyi gitti valla bide aç karınla derken biraz atıştırdık çay kahve sohbet derken öğleden sonra ava çıkma saatimiz geldi vurduk tekneyi suya oltalarımızı buluşturduk suyla sırayla balıklar gelmeye başladı sanki livardaki balıklar çağırıyordu arkadaşlarını günün sonunda güzel avyaptık ve döndük kapm alanına akşam oldu ateşler yakıldı bir tarafta salatalar yapılıyor bir tarafta ızgaralar hasan abi başlamış saç kavurmasına öff balık bahane vallahi sohbet şahane ateş başında toplandık yemekler yenildi tatlılar yenildi ateş başında koyu sohbetler başladı görülmesi gereken bir ortamdı ilerleyen saatlerde bir grup kadifeci türedi hazırlıklı gelmişler attılar oltaları suya ama kadife yok ortada blık gelmeyince sohbete koyulduk baktık artık geç oluyor yatma zamanı malum uykusuzluk iyice bastırdı vurduk kafayı yeni güzel güne merhaba için. sabah şafak vakti, aralanmaya başladı gözlerimiz, çadırlardan tulumlardan arabalardan çıkmaya başladı insanlar toplandık ateş başında bizim ekip yapmıştı dünyalığını gerek duymadık çıkmaya herkez bir birine isteksizce çıkalımmı ava diyordu dedik sohbet daha güzel ateş başında biraz ısındıktan sonra güzel bir kahvaltı yaptık ufak ufak eşyaları topladık sohbet muhabbet derken öğlen oldu ve yola revan olma vakti geldi bir sonraki av için sözleşip vurduk dönüş yoluna aracımızı gözlerimiz yolda olsada aklımızı bıraktık orada :D

kamp alanımız

su üstü taaruz timi reeling

manzara güzel

ekip pert :laughing:

yemekler 10 numara :hungry:

kimsenin kalkası yok banghead

son bir selam turu :thumb:

ve tosunlarım reeling

herkezin balık avı böyle keyifli geçmesi dileklerimle

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bayağı keyifli sohbetli geçtiği belli organizasyon:) balıkta almışsınız:) kampta yapmışsınız oohh ohh:D tebrik ederim tüm ekibi,nicesine rasgelesiniz:)

3. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Tebrik ederim şahane organizasyon.

Bende Ankarada yaşıyorum bu tip organizasyonları nereden takip edebilirim.?

4. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHİMANO AR-C AERO CI4+ 4000XG DAİWA TATAULA R BAİTCASTİN OKUMA salina sa 2 16000 Daiwa Caldia 4000
    En İyi Avı:
    as

kadir abi sağ olasın daha güzelleri senin olsun sanada rastgelsin abi

gökhan kardeşim buradan konu açarım takip edersin

5. cakbas

cakbas çağdaş

En İyi Avı:
    50 cm Turna
    belli ki çok zevkli geçmiş..

daha niceleri rastgelsin..

6. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağ ol kardeşim sanada rast gelsin

7. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Tebrikler Kemal abi turnalarla dolu güzel bir organizasyon olmuş belli ki çok güzel zamanlar geçirmişsiniz devamı da gelsin.. :)

Yalnız raporlarınızı İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları burada açarsanız forum düzenine daha uygun olur sanki :)

8. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

evet haklısın kardeşim acele edince böyle oluyor :laughing:

9. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Sağlık olsun abi :D

10. gümüş06

gümüş06 Ahmet YABACI

güzel anlatım güzel fotoğraflar ve emeğiniz için teşekkürler.avınızı tebrik ederim.sevgilerimle.:)

11. Orxan

Orxan Orxan

Mashallah kemal abi hakketen anlatdiqin kadar varmis.onumuzdeki organizasyonu sabirsizlikla bekliyorum
    Saygilarimla

12. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    as

sağ olasın kardeşim inşallah bundan sonraki organizasyonda birlikte oluruz

13. MADMAN

MADMAN KEMAL

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    as

ee boşa söylemedik sana var bir bildiğimiz :laughing: