Teşekkürler abi darısı hep birlikte diyelim :)
Deniz, gelsene.. Harika olacak. Agresif turnalarla beraber uğraşırız. Ankara -İstanbul arası 3.5 saat. Tünel açıldı biliyorsun Arkadaşlar, hepinizi bekleriz.. Çok keyifli olur.
hey hey hey hey kankalarımmmmm neler neler neler ayarlarmış yafu şimdilik bir problem görünmüyor deniz abimle mehmet cagları ve beni en başa yazın
Deniz Bence de kaçırma Zaten 1 İstanbul 1 de İzmir misafirim (aksilik olmazsa) gelecekler... Aylin'in de dediği gibi 3,5 saat nedir ki
Gümüşü mutlaka bulalım ... sezon açılışında bir trofe için bence en ideal yöntem olacaktır. yok bulamazsak da istavrit alsak yanımıza iyi olacak
Hamdi, Ben garanti veririm konu turna n@mık için de sözüm var ama o yaza gelecek.. 2-3 gün çadırda program yapacakmış
arkadaşlar gümüşün mutlaka ama mutlaka diyorum bulunması lazım ama havalardan bu sıralarda iyi gitmedi gümüş çıkarmı bilmem
hamdi gene garantiyi yeriyorum yanlız bu gidişle köprüköyde turna kalmayacak millet öyle bir hırslanmışki ondan korkarım
bülent abi biz sürekli gölbaşında biri var oradan alıyorduk yanlız geçenlerde tel.çaldırdım telefonları gitti ama bakalım bi çaresini bulacağız işallah