uzun zamandan bu yana hasretle beklediğim yaz tatili başladı ve memleketim kırıkkaleye geldim. tabi içimdeki heyecanda arttı. bu heyecan turna heyecanıydı. ve bugün sabah 6.00 da turna için yola koyulduk. avlakta 7.30 da olduk. hemen başladık at çek yapmaya ama tık yoktu. ayrıca yakındaki köylülerin hayvan sürüleri yüzünden getirdiğimiz yiyeceklerin bir kısmının kullanılmaz hale gelmesi biraz üzdü bizi. bütün olumsuzluklara rağmen kahvaltımızı yapmayı başardık. kahvaltıdan sonra ilk turnayı 12.15 te aldım. sonra arkası geldi, ben 6 arkadaşım 1 tane turna tuttuk. acemi kuzenim ise bizi izlemekle yetindi. saat 18.00 da avımızı sonlandırdık ve evimize dönmek için yola çıktık. avda çeşitli renklerde sahte balık kullanılmıştır. en çok verim siyah-beyaz-turuncu sahte balıktan alındı. not: fotoğraf makinelerini evde unuttuğumuz için balıkların resimleri evde çekilmiştir.bu yüzden 5 tanesini sizinle paylaşabiliyorum...cry Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
eywallah boylarını ölçme fırsatım olmadı ama 7 balığın toplam ağırlığı market tartısına göre 6.750 kg geldi. boy olarak da limit altı balık olduğunu sanmıyorum...
Kullandığınız sahteler? Kullandığınız sahtelerinde mümkünse resim, marka ve kodları, uzunlukları, ağırlıkları gibi bilgileri de paylaşabilr misiniz?
tebrikler beklediğinize değmiş avınız bereketli geçmiş daha iyi avlarınız için kolay gelsin diyorum şimdiden
Gökhan kardeş,kutlarım çok güzel tuırnalar yakalamışsınız.Bu balıkları Kırıkkale tarafından kızılırmaktan mı yakaladınız yoksa bir göletten mi? İsmini sormuyorum zaten avlak ismi vermeniz doğru değil,sadece nehirden mi göletten mi onu merak ettim.rastgele..
guzel av olmuş gökhan tebrikler y ciftlıge yakın avlak çorlu s. ufak ve buyuk yer var oradanmı cıkardınız yazları bende y ciflikteyım shel ordayım her avın daim olsun
yaz tatillerimi kırıkkalede geçiriyorum. balıklar kırıkkaleden alındı. yeniçiftlikteki gölette turna yok, sarılara da bir kere gittik ufak büyük ikisinden de alamadım malesef. ama memleketimde her gittiğimde alıyorum...