Sevgili meslektaşım(öğretmen),arkadaşım Orkun'la birlikte keyifli bir kapanış yapmak hayalimiz gerçek oldu..İnşallah Nisan ayında, turnalara merhaba demek üzere,onları huzurlu ortamlarında istirahat ve çoğalmak üzere yalnız bıraktık... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
14 Aralık saat 24.00'a kadar kanunen sezon açık. Balık yumurta tutmaya başlamış, karar senin yine de.
Hocam tebrikler yalnızca uğursuz sayıda kalmışssınız ya bir tane daha yakalasaydınız yada birini azad etseydiniz.Tabi ki şaka,kısmetinizin devamlı böyle olması dileğimle.
Değerli arkadaşlar hepinize teşekkürler...Ertan saldıklarımızı alsaydık bu sayı 30 civarı olacaktı..Ama ben sayının uğruna inananlardanım..
Elinize sağlık gayet güzel olmuş.. Balık havyarlanmış dediğiniz gibi son olarak kurban bayramında gittik 4 parça aldık ve şırıl şırıl yumurta döktü 1 tanesi.Kendi adımızada sezonu kapatmış olduk böylece..
gerek yok ya nisan ayında gideriz hocam yavrucakları yapsınlar ki daha fazla tutalım hep tutalım teşekkürler bilgilendim bu konuda
Deniz abi ellerinize sağlık. Güzel av olmuş. Artık havaların soğumasıyla turnalar yumurta tutmaya başlar. Daha sezonu kapatmak için 3-4 gün var ama antrenman yapılabilir. (yakala-bırak). Memleketimde turna sevdalıların olması beni sevindirdi. Gelecek zamanlarda tanışıp beraber avlanmak dileğiyle...
Emrah ve Recep abim ikinize de teşekkürler.. Sezonda daha irilerinin sizin oltanız da olması dileğiyle
Deniz bey merhaba ben Ahmet, Turna avlarınızla ilgili raporlarınıza baktım. Maşallah bu konuda oldukça deneyimli ve yeteneklisiniz. Benimde yeni yeni turnaya karşı av merakım oluşuyor. Turna için özel malzemeler alıp bu av zevkini yaşamak istiyorum. Bursada ikamet ediyorum ve çevre illerde turna avlayabileceğim yerleri öğrenmek istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Bu arada belirtmeliyim ki ben balıkçılık teknolojisi mühendisiyim ve Sirkülere, av dönemlerine aşırı dikkat eden birisiyim. Amacım kesinlikle sömürü değildir. Hem sprotif hem mesleki anlamda kendimi geliştirmenin derdindeyim. Bu konuda sitemizde gösterilen hassasiyet de beni memnun etmekle beraber siz değerli avcılara karşı muhabbet beslememe vesile oluyor. Paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. Rastgele Not: Deniz bey size özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Eğer siz özel mesaj gönderebiliyorsanız o şekilde de cevap verebilirsiniz.