Turna ve alabalık avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında nevzat42 tarafından paylaşıldı.

1. nevzat42

nevzat42

Bu gün turna ve alabalık avına gittik.Gittiğimiz yer sarayönü beşgöz göleti.Göletturna yakalamak için ideal bir yer , yemler hazır herşey tamam eksik olan balık.Ben de bari balık yakalayamadık bari foto çekeyim dedim.göletten birkaç manzara çektim.oltalar boş kalmasın.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 15 Nisan 2008
  2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Güzel bir gölmüş,sazlar falan tam turnalık mekan,sezon biraz daha açılsın eminim balık alırsınız ,paylaşımınız için teşekkürler..

3. eczarif

eczarif ARİF COLAKOGLU

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,800 gr
    Resimler çok güzel umarım dilediğiniz avlar gerçek olur

Hafta sonu bala karakeçeli köyünün olduğu kum ocaklarının arkasındaki gölette turna avına çıktık,geceden gelip çadırlarımızı kurduk. güzel bir hafta sonu. güzel bir av dı tüm dileğimiz,sabahın ilk ışıklarında oltalarımız suda çalışmalarımız başladı.umdugumdan daha kalabalık dı bügün ilk çalışmalarımızda gelen turnalar küçüktü yasal boyutların çook altında hep geri bıraktık.istedikki ilerleyen haftalarda büyüsünler tutalım mutlu olalım,nasibimizde 1 adet turna vardı o gün diger avcı arkadaşlarımızı selamlayıp dolaştığımızda gördüğüm manzara balıkcılık adına ınanın utanç verıcı ıdı bizim saldığımız balıkların belkide çok daha küçükleri balıkçılık yapıyoruz diyen utanmazların mangal yanında hazır bekliyordu inanın çok üzüldük. lütfen doğaya canlılara saygıyı sevgiyi unutmayalım biz onlarsız onlar da bizsiz asla olmaz saygılarımla.

4. turnacı mehmet

turnacı mehmet mehmet

Favori Kamış:
    2.10 kamış alba makina
    En İyi Avı:
    68 cm turna+5.5kğ sazan
    böyle insanlar sayesinde 2-3 yıl sonra balık bulamıyacağız lütfen ufak balık ları tutmayın zedelemeen bırakalım ki avlaklarıız devamlı verilmli olsun

5. nevzat42

nevzat42

Erdem teşekkürler.Zannedersem 15-20 gün sonra gidersek yakalayabiliriz.çünkü geçen yıl gittiğimizde suyun kenarından balıkları görebiliyorduk.Bu gittiğimizde pek turna göremedim.oltalar boş kalmasın.
    Arif tebrikler.Sen gene bir tane yakalamışsın.Bizde balık yoktu ama daha ileriki günlerde inşallah turnalar livara girecek.Oltalar boş kalmasın.

6. loflaz

loflaz

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sudak ,52cm ,1.450 kg
    Nevzat abi merhaba, balık yakalayamadığına üzüldüm.Ama orası balık olmasada gitmeye değer bir yer.Kısmetse mayısta levrekte buluşalım :) sağlıcakla kal...

7. nevzat42

nevzat42

Levent Bizimki piknik amaçlıydı.hadi pikniğe gidelim dediler.önce zengi köyüne gittik orada alabalığa solucanla çalıştık.Orada bir heşerimle tanıştım.Orta boyda 2kg civarı yakalamış.Biz de bol kaçırdık.Neyse sonuç olarak bol temiz hava aldık.

8. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Nevzat abi, balık olmasa da çok güzel bir gün geçirdiğiniz belli. Kısa zaman içinde iğnelerinizde balıkta olur ve daha da güzel bir gün geçirirsiniz inşallah. Resimler için teşekkürler.;)

9. nevzat42

nevzat42

Sağol Serdar.Bizimki balık bahane muhabbet şahane hesabı.oltalar boş kalmasın.

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Nevzat abi balık olamasada bu güzel görüntüleri bizle paylaştığınız için teşekkürler. Bir dahaki sefere livarınız balık dolsun :)

11. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Aşkın Ben esasında sazan ve sudak avına giderim.ama geçen yıl yakaladığımız turnalar bende hastalık yaptı.Bir de gittiğimiz yerde küçük dereler var alabalık kaynıyor.Ama bu sefer alabalıkta yakalayamadık.Bir dahaki gittiğimizde alabalığa çalışacağız.İnşallah yakalarsam resimleri burada yayınlayacağım.Oltalar boş kalmasın.

12. konyalı77

konyalı77 alper

Favori Kamış:
    Albastar Makina Kamış İp Misina
    En İyi Avı:
    Henüz rastgelmedi :)
    Resim kareleri çok güzel.
    Ah birde turna çıkmış olsaydı.
    Değmeyin bu hafta sonunun tadınaydı.
    Hayırlısı inşallah birdahakine livarlarız dolar.
    RASTGELE.

13. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Alper.İnşallah birdaha gittiğimizde yakalayacağız.

14. simendifer

simendifer Sennur

Bol güneş, temiz hava, sakinlik... Daha ne olsun, balık yokmuş dert mi Allah aşkına. Balık tuttuğumuz günlerden daha fazla boş dönmedik mi zaten bugüne kadar. O günün dinlendiriciliği yeter. Daha keyifli ve bol balıklı günleriniz olur inşallah. :)

15. nevzat42

nevzat42

Teşekkürler Sennur hanım.Oltalar boş kalmasın.

16. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık ,genelde siteden takip ettiğim kadarıyla turna için genelde arkadaşlar ,turna kaşığı ,meps ve değişik jikler kullanıyorlar ,hiç denediniz mi istavrit i ben çok verim aldım ,bu sene daha gitmedim turnaya ama geçmiş yıllarda çok iyi iş yapıyordu size tavsiyem deneyin.Bence şamandıralı takım iyi iş yapar denemenizde fayda var .

Saygılarımla

17. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Hımmm enterasan.

İstavriti nasıl takıyorsun peki?

18. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Şuanda işyerinde olduğum için çizim yapamıyorum ,3 lü iğneyi yani siz ne diyorsunuz bilmiyorum onu çelik bedenle orta bedene bağlıyorum ,balığı üçlü iğneye bağlıyorum

19. nevzat42

nevzat42

teşekkürler Ahmet Fatih.Biz de hamsi taktık.Silikon ,kaşık denedik ama yakalayamadık.bir daha gidersem güzel alabalık var.Alabalığa çalışacağım.Oltalar boş kalmasın.

20. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel bir göl ihşallah birdahaki sefere yakalarsın