Turna sezonun açılışı ile birlikte uzun zaman sonra turna avına gitmeye karar verdik ilk avda kısmetimizde sadece bir adet testere denk geldi. İkinci av farklı bir gölette gerçekleştirdik 1 adet turna ile avı sonlandırdık onu fotoğraflayamadım 45cm geldi son avı ise komutanlar ile gerçekleştirdik 3 turna bende 2 si iade 2 turna Ferhat uzman da 1 i iade kefiyli ve yorucu bir gün geçirdik daha güzelleri sizlere rastgelsin. Bu mevsim de yollar meşakatli İade 48 ve 50 cm geldiler son balığı komutan pişirmeyi düşündüğü için balığını salmadım ve ona verdim. Perch iade 500gr http://www.youtube.com/watch?v=N3UwB9_FMqY&feature=youtu.be 40-45 cm civarı turnalar Turna iade 1 http://www.youtube.com/watch?v=gY7lKkJeL8M&feature=youtu.be Turna iade 2 http://www.youtube.com/watch?v=ytUU0cKTXFs&feature=youtu.be Ekipman: Kamış: Shimano Scimitar 10-35 2.70 Makine : Okuma safina 25 Misina : Okuma seabass 0.26 Sahte : Savager cannibal, Beyaz kurt,Savage Gear Soft 4Play -Dirty Roach
Tebrikler çok güzel bir av olmuş kullandığınız yem ve sahteler nelerdir acaba varsa fotoğraflarını koyarmısınız
Tebrikler hocam. Hiç turna tutmadım, merak ta ediyorum doğrusu mücadelesi nasıl? Kavgacımı yoksa sazan gibi oltanın ucunda ağırlıkmı? Bu arada, shimano yerine daiwa ile avlansan çok daha büyükleri gelecekti, çok daha iyi bir avcı olacaktın... Saygılarımla, tekrar tebrikler...
Tebrikler Selçuk, güzel turnalar. Perch'de çok iyi boyutlarda. Suya iadeler için ayrıca tebrik ederim. Bu arada Ayhan abiye katılmadan edemeyeceğim hihi Sende benim gibi daiwa kullan çektiğin turnalar bir boy daha büyüsün :laughing: :laughing: Şaka bir yana Çağrı'nın gelmesine 2 gün kaldı sanırım. Adam yedi askerliği:thumb:
Tebrikler Selçuk hocam yakışıklı turnalar kandırmışsın suya iade içinde ayrıca tebrikler ilk fotoğrafa bakınca galiba geçen pazar günü turna için gidip boş döndüğüm gölet
Teşekkürler Ayhan abi. Sen turna tutmak iste gideriz Ayhan abi ama senin boş bir vaktini ayarlaman lazım Mücadelesi fena değil ama ufaklarda çok kısa sürüyor Abi shimanoda adım adım tırmanırken birden geriye döndük kaldık yine okuma safinaya hala iş görüyor dur bakalım aklımda var bazı makineler shimanodan ultegra,sephia,complex,soare daiwadan exeller x,lexa,freams,balistic bir arkadaş aslında uygun fiyata vanquish satıyodu ama param denklenmedi bu ara sıkışığım Balıklar büyür mü bilmem laflarım büyümesin kafi Ayhan abi
Teşekkürler Gürkan bakalım daha okadar balıkçı olmadık herhalde ona terfi edemedik daha Şaka bir yana yukarda dediğim gibi var aklımda bazı modeller bakalım artık Çağrı doğan güneşle hür general olacak yarın geliyor bir aksilik olmazsa. :thumb: mrsparkle
Teşekkürler Volkan abi. İspendekleri levrekten saymıyon mu be yaaa hihi Raporu olacaktı sanki saldıklarımızın
Ben sayıyorum da, ne zaman okuyacaz demedim. hihi hihi hihi Ne zaman görecez dedim. hihi hihi hihi Gerçi levrek avında salma videosu çekmek şartlardan dolayı çok güç ama
Videosunu da çekmiştik Volkan abi hatrından kaçmış sonra malum şartlardan kaldırmıştım videoyu geçen bir av yaptıydık yükleriz senin için
Levrek gibi zor balığı salmak kolay değil. İzleyeyim bakalım, umarım görünmeyen açıda kepçeyle bekleyen biri yoktur hihi