Küçük (3-6 cm) silikonları sadece jighead (3-8 gr) takarak kullan. Turna yakalansa bile dışarı almadan kurtulmalarını sağlayabilirsin böylece. Hem levreklerin de rağbet ettiği bir yöntemdir.
orada o balıgın cok olması normal insanlar balığı besliyor büyütüyor , zamanlı avlanıyorlar kurallı avlanıorlar ,turkiyede öylemi orada oo balıgın cok olduguna sevindim... rastgele bizde antalyada sinek saz felan calıp sölüyoruz paso incin top oynuyor denizde
Ali şu anda Norveçe gitmek için havaalanına gidiyorum ama iş toplantısı olduğundan başımı bile kaşımaya vaktim olmayacak. Videoyu görünce iyice içime oturdu şimdi.Şöyle yarım günüm olsaydı....
hadi beyler arkadaşi ziyarete gidiyoruz.bıkana kadar yakalar döneriz özel izin vs gerekmiyorsa tur bile düzenlenebilir oraya
1.5 yıldır turna tutmaya çalışıyorum günlerim çoğu ziyan oluyor sabahın köründe kalkıyorum gündüz uyuyorum, sevgilimle kavga ediyorum ve sonuç olarak tık yok.... "turna yakalamak istemiyorum" Denecek lafmı bu şimdi
keske zamaniniz olsada biraz etrafta gezinebilseydiz.mesela bir karavan kiralayip nerde aksam orada sabah misali.her gun baska bir nehirin yada gölun basinda
burada yillik ve gunluk av izinleri mevcut .günlük izin kartları ile yapay yani dernekler tarafından işletilen göllerde av yapıyorsun ,balık tutma sayısı ve fiyatı yerine göre değişebiliyor,yıllık izin kartı ise nehirlerde ve bazı göllerde bir yıl geçerli fiyatları uygun.
size bir kasa turna göndermek isterdim buradan ama zevki kalmaz kendin yakalamayınca .bide göndermek zor olur hihi
Çok şaşırdım gerçekten öyle bir mera bulayım çevresini dikenli telle çeviririm hatta mayın döşerim Konu yorumuma gelirsek garanti veremem ama küçük meps denemende fayda var çünkü turna için kesin birşey söylemek imkansız alakasız şeylerede atlarken alakalı şeylere dönüp bakmadığınıda biliyorum
Kasna için aldığım Strike Pro mg 002f sahtesiyle turna olan merada çok güzel perch alıyorum sizede bari bunu öneriyim https://www.avburada.com/admin/pages/pictures/products/product/mg-002f_strike_pro_032a_1.jpg