hihi dun yine 10 dakika evin önunde antreman yapayim dedim 2 tane ard arda turna geldi .moralim bozuldu biraktim
:laughing: :laughing: :laughing: Gerçekten çok moral bozucu.... Turnaların göbeğinde yaşıyorsun, hiç merak etmedin mi tadını.... Tadı tuzu bir tarafa da iri turnalarla sırf mücadele etmek için bile bu nimete şükredilir. Sırf orada av yapıp, video çekip yayınlasanız, hergün izlerim. Tatlı su avcısı olmadığım halde. Bir video var sanırım, evden izleyeceğim merayı, doğayı çok merak ettim. Oradaki hükümet turnayla mücadeleye karar verirse 10 günde çözer işi aslında. Götür Türkiye'den 10 tane adam........
Pek tatlısu deneyimim yok ama ben gönüllüyüm.. spin kamışım var, bilumum kaşık ve sahteleri de dizerim turna için.. hükümet yol masrafım ile konaklama ve yiyecek içecek giderimi karşılasın bir hafta gece gündüz atçek yapayım hatta konaklama masrafına da gerek yok, uyumam ki
https://www.avburada.com/admin/pages...pro_032a_1.jpg biraz canınız sıkılacak ama malesef o sahte de olmaz onada turna çok rahat atlıyor
avlakta turna varsa ve turnanın canı isterse karpuz kabuğuna iğne tak at çek ona bile vurur. tecrübelerle sabittir. o yüzden demem o ki balığın canı yeterki istesin. hareket halindeki herşeye atlar.