Hayatimin en büyük turnasini nasil kacirdigimi anlatmayacagim Ama insallah bir dahaki sefere onun resmini de buraya ekleyecegim.. Nehirde turna tutmaya oldukca alistim ve Wörnitz'in kayinvalideler tarafinda kalan kismini da karis karis ögrendim.. Artik sabrimin meyvelerini toplamaya basladim. Bu seferki dostum 70 cm civarinda ama inanin kacanin yaninda bebek kalir.. Dedim ya sira kacanda.. Selamlar, sevgiler..
Çok harika bir paylaşım.gönülden tebrikler.ilk resim çocukluğumdaki üzeri simli bayram kartpostallarını hatırlattı.nekadar güzel ayrıca görüntü kalitesi süper bi ara o turnayı sanki ben elimde tutuyomuşum gibi hissettim.paylaşımların devamı dileğiyle
tebrıkler harıka manzara ve guzel paylasım.bosver kacanın arkasından uzulmeye deymez.baska zamn daha buyugunu tutman dılegıyle saglıcakla kal.
Sevgili Uğur Kardeşim, Her avında bizlerle paylaştığın o benzersiz manzara resimlerinemi yoksa yakaladığın balıklaramı daha çok bakıyorum inan bilmiyorum. Gerçekten mükemmel. Kaçan büyük balığı yakalaman dileklerimle..
Yav içim gitti.Böylesine doğa harikası bir yerde ben balık tutmasamda olurdu.Ömrümü orda geçirebilirim. Mütişdi içim giti.
Merhaba Anilcan, O turnayi asagidaki sahteyle tutmustum.. Cok basarili bir sahte turnaya cok iyi is yapiyor..Görüntüsü cok komik olsada yüzüsü inanilmaz basarili..Sürekli titreyerek yüzüyor.. Maalesef ben de sonuncusunu at cekte agaca taktim Burdada bulunmuyor.. Insallah Türkiye'ye gelince alacagim.. Selamlar, Sevgiler.. http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=24-01.06.0025
Sevgili Rifat Dostum, Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim. Kacan büyük (!) baliklar hep oluyor ..o da isin tadi tuzu acikcasi Biliyorsun yolun düserse buralara baliga seni de bekliyoruz Selamlar, Sevgiler..