Turna

Yaş
77
Şehir
izmir
Favori Kamış
OLTA
En iyi avı
DENİZ TURNASI 2 KG.
Arkadaslar, bu yaz yakaladigim turnalardan birtanesinin resmini gonderiyorum.Yer Doganbey cifit adasi civari Seferihisar Izmir.






 
sevgili abicim herşeyden önce tebirikler.. heryönden bakmaya çalıştım güzel pet şişe.. balığıda göz önünde bulundurursak şişe baya büyükmüş..:))
 
Merhaba ,Daha once gonderdigim resimdeki turnayi bu balikla yakaladim.Bu sene bununla iki sinarit , uc turna yakaladim.Ancak bu 9 cm biraz ufakti simdi bunun bir boy buyugunu aldim ama denemek nasip olmadi.Insallah onumuzdeki yaz kullanirim. Zannederim turnanin alistigi bir baliga benziyor.(gopez )



 
bülent abi ellerine sağlık güzel bi balıkmış tebrikler:)
 
Çok iriymiş tebirkler güzel balık.
 
geçen güb başka bir balıkcı forumunda buna benzer bir turnanın ismi galiba baraküda(deniz balıkcılığını hiç bilmem) avusturalyada yaşayan birisi bu balığın yenmediğini onlar bu balıkları yakaladıktan sonra bunları yem yaptığını anlatıyordu sahiden bu balığın eti lezzetsimi? belki yolunu şaşırıp gölden nehirden felan çekeriz atmayalım geri :D
 
Bülent abi eline sağlık güzel bir av:D
 
Back
Yukarı