30.04.2007 kurtbogazında arkadaşlarla turna avındaydık ve güzel bir av oldu yaklaşık 2 kg bir turna çıkardık eger kurtbogazı barajına yolu düşenler olursa setin önüne gitsinler bu günün sonunda yaklaşık 27 tane turna yakaladık hepinize rastgele
Arkadaşlar Artniyet niye arıyorsunuz. 5 kişilerdi. Reklam olmasın diye gümüş yerinide söylemeyeceğim.Hemşerilerim çatlasın.
2 kişiydik ama 6 tane olta attık barajın girişinden hiç saga sola sapmadan direk gidin yolun sonuna kadar orda seti görürsünüz
Benim balık hastalığım bu kurtbogazında başlamıştı ama o zamanki şartlar altında 2 araba değiştirip derme çatma takımlarımızla küspe ile sadece sazan tutardık inanın turna diye bir balığın varlığından dahi haberimiz yoktu ama ne aynalı sazan çıkardı hele hele sabah 4 le 7 arası takımların zilleri bir başlardı çalmaya yetişemezdik dediğim yıllar 1980 li yıllar ve çok balık vardı ve suda çok fazlaydı geçenlerde gene hemşerilerimin yolladığı kurtbogazı resimlerine bakınca moralim çok bozuldu su kalmamış resmen,bu sene geçti artık ama umarım seneye güzel kar yağarda baraj eski haline döner
Azimet günlük limit 10 adettir.Birde bildiğim kadarıyla bente tesis müdürlüğü izin vermiyordu .Serbestmi veya karaören tarafınamı geçtiniz..Bu sene enfazla 4 adet tutam arkadaşlar var.fazlasını duymadım ki duymam lazımdı.
Azimet abi öncelikle kutlarım.Abi gümüşü yakaladın mı yoksa daha önce söylediğin akvaryumcudan mı aldın?
Nerede o balıklar 21 kg sazan tutmuştum. Rant peşinde koşan firmaların elinde kalan kaşıkları boy boy mepsleri,çin malı sarımsak kokan sasy leri işte buralarda sazan avlaklarını talan ederek harcadılar.suyu bitmiş çokmu.
Evet abicim yazıklar olsun bitirdiler. Şu an demeyim yanlış anlaşılma olur ama Kurtboğazı barajımız malisef yamyamlara teslim edilmiş durumda .Bazı arkadaşlarda boşver abi ya turna daha zevkli deme cüretinide gösterebiliyorlar.Benim nikim turna ama kızgınlığimdandır sazan desem hemen atladın diyecekleri için bu niki seçtim.
bız bırkaç hafta once turna ıcın gıtmıştık.koylarda sıva yerlerde cok guzel sazanlar atlıyodu.bence sazan bıtmış olamaz.sezonunda av verır.gercekten atlayışlarını ızlemek muhteşemdi.