Merhaba arkadaşlar, geçen hafta 4 arkadaşımla şöyle bir gezelim şansımızı deneyelim dedik. Hava yağmurluydu fakat verimli av oldu. Açıkcası yağmurlu havada bu kadar iyi bir av yapacağımız aklımıza gelmezdi. Yaklaşık 20yi geçik balık aldık fakat 8 tanesi geriye iade Bizzat kendim ölçüp hatta gözüme iri gelen aldığımız balıklarla karşılaştırıp ufak olanları saldık. Kepçemizi yanımıza almayı unuttuğum için bir tane balıkta kaçırdık. Kaçan balık büyük olur derler buna şahit oldum aralarında belkide en büyüğü o olacaktı ki arkadaşın çelik kancadan tutup balığı almaya korkuğu için kaçırdık. Misinanın bizi yarı yolda bırakmasını ve 2 tanede kaşığı suya bırakmamızı saymazsan çok eğlenceli birgün yaşadık. Daha irileri sizlere rastgelsin
Sanırım o güne özel birşeydi bu şu sıralar vuruş dahi alamıyorum. Teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun Yorumlarınıı eksik etmediğin için teşekkürler.
Tebrikler talha, avınız gerçekten bereketli geçmiş. Geçen hafta bende adadaydım. Bir bagaj dolusu takımla gittim ama akraba ziyaretlerinden bir haftada bir fırsat bulup olta atamadım. Siz bizim yerimizede tutmuşsunuz. Devamını dilerim...
Harika bir av olmuş yağmur altında avın zevkide bir başka oluyor. Ne tarz sahteler kullandınız keşke onlarıda fotoğraflasaydınız.
Fatih kardeşim, bir daha ki gelişinde bilgilendir beni Tanışalım bakarsın beraber gideriz. Teşekkürler bu arada. Düz altın sarısı ve parlak gri kaşıklar kullandım, belli olmayan bir fotoğraf var ama
Sonrada takımın kırılarak pert oldu. Balıkların ahı tutmuştur ahı. Tatlı suyu avcılık için sevmesemde, güzel av yaptığınız görülüyor. Daim olsun.
Teşekkürler daha iyileri sizin olsun Hatırlatıp yine gözlerimi doldurdun Tevfik ağabeyim. Gördüğün mantar saplı kamışım işte ortadan ikiye ayrıldı. Teşekkürler.
tebrikler talha İNŞALLAH en kötü avın böyle olur. bana bu sene turna nasip olmadı ramazan-ı şerif münasebetiyle ava 1 ay ara veriyorum sonrası zaten deniz başlıyo ALLAH nasip ederse bot aldım ama kullanmak bir türlü nasip olmadı