Uzun bir aradan sonra balığa gitme fırsatı buldum. 2 mayısta yapılan KPDSye girmek için 30 nisan akşamı Ankara ya gittim. Hanım ve çocukları memlekete bırakıp abim, kuzenlerim ve arkadaşları ile 1 mayıs gece 01:00 de avlağa gitmek üzere yola çıktık. Öncelikle canlı yem işini hallettik. epey zahmetli oldu sonuçta işimizi görecek kadar temin edebildik. Daha sonra avlakta uygun bir yer bularak yerleştik. ekiplere ayrılarak farklı yerlerde avlanmaya başladık. Biz abimle birlikte bir koya gittik. rüzgar tam karşıdan estiğinden canlı yemle mantarlı olarak attığımız takımları direk üzerimize sürüklüyordu. baktık olmuyor koyun başka bir kısmına geçtik burda da olta atabileceğimiz çok küçük bir alan vardı. bir iki vuruş aldık fakat yemi alan balık direk sazlıklara dalıyor daha sonrada kendini kurtarıyordu. çizmeleri giyerek olta attığımız yere biraz daha yaklaştım ve 3-4 metre önümdeki sazların önüne oltayı bıraktım ve mantar suda kayboldu. Kamışı hemen kaldırarak tasmalamayı yaptım fakat üzerimdeki söğütlerden kamışı iyice kaldıramıyordum. balığı kenara kadar çektim suyun içinde olduğum için balık düşse anında kaçacak, zor bela kamışın ucunda balığı sallaya sallaya ağaçların arasından geçerek kenara geçebildim. İlk balığımı yakalamış oldum. gün boyu rüzgar bize göz açtırmadı. Akşama doğru hala oğluyla beraber botla sazlıkların önüne gittik. bir ara rüzgar sakinleşir gibi oldu. kuzen ilk vuruşu aldı fakat sonuç yok derken benim mantarın battığını gördüm hemen asıldım ve ikinci balık çepçedeydi artık. sonra kuzen yakaldıbir tanede aynı yerden. Gün boyu çeşitli kaşık ve suni yemlerle at çek yaptık ama sonuç hüsran. Günün sonunda yedi kişi onbir adet balık yakamıştık. Günün güzellikleri ise öğleyin yenen melemen ve Akşam gün batarken içtiğimiz semaver çayı oldu. Hazırlayanların ellerine sağlık.
İşte Resimler Ekibin tamamı ve balıklar ali abim mehmet ve ufuk ben ve günün büyükleri turnalar resimler gecikti kusura bakmayın
güzel av tebrikler şahsen oltanın ucundayken sudan çıkardığım hiçbir turnayı alamadım hepsi kaçtı sizin şansınız varmış