TURNALAR

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında babalüfer tarafından paylaşıldı.

1. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    01.04.2012 NİSAN BİR TURNA SEZONU BAŞLADI DEDİK 3 ARKADAŞ SOLUĞU ALDIK AVLAKTA.SABAHIN İLK IŞIKLARI İLE BİRLİKTE AVLAKTA YERMİZİ ALDIK HAVA SOĞUK PARÇALI BULUTLU HAFİFTEN YAĞMUR ÇİSELİYOR,ANCAK RÜZGAR ÇOK ŞİDDETLİ,AVLAK YERİNE VARDIĞIMIZDA,BİR KAÇ KİŞİ GECEDEN ÇADIRLARINI KURMUŞ ATEŞİNİ YAKMIŞ VE BOTLARI İLE BİRLİKTE GÖLE AĞLARINI SERMİŞLER,PES DEDİK DAHA ŞİMDİDEN AĞ SERMEYE BAŞLAMIŞLAR HANİ YASAK NERDE TABİKİ KİM TAKAR YASAĞI,ARKADŞLAR RAHAT RAHAT AĞLARINI KONTROL EDİYORLAR,ANCAK RÜZGAR DİNMEYE NİYETLİ DEĞİL SOĞUKTA DURULMUYOR DEDİK ŞANSINIMIZ BAŞKA BİR GÜNE SAKLAYALIM VE DÖNELİM DEDİK DÖNERKEN BİR KAÇ AVLAĞA DAHA BAKTIK ORADA DA BAŞKA BALIKÇI DİYEMİYCEM ARKADAŞLAR AĞLARINI ATMIŞLAR DEDİK PES ARKADAŞ ŞİMDİDEN BAŞLIYORLAR YAZIN BALIK ÇIKMIYOR ÇIKMAZ TABİ AYIP GÜNAHTIR YA HİÇMİ VİCDAN KALMAMIŞ BU İNSANLARDA ANLAMIYORUM.NEYSE ŞANSIMIZI ZORLAMADAN DÖNDÜK GERİ,HADİ RAST GELSİN TÜM BALIKÇI ARKADAŞLARIMIZA.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 2 Nisan 2012
  2. dici

dici Murat

En İyi Avı:
    Turna, 85 cm. 3.75kg.
    arayın 156 'yı gelsinler ağlara el koyup cezayı kessinler. Acımayın lütfen. Çünkü hepsi müstehaklar

3. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    Aradık ama ne gelen var ne giden.

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    jandarmayı aradığınızda.durumu izah ederken,şuan videoya çekiyorum de:) saatin kaç olduğunuda ekrana göster..
    senle konuşan rütbelinin adınıda kayıta geçir..:)

gelmedilermi ver haber kanallarına.bak sen curcunaya;) para bile kazanabilirsin haber den :)

5. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

esr kardeş bunlardan heryerde var malesef :mad:
    sezonunuz hayırlı olsun turnalar bol olsun rastgele:)

6. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    insanlarda vicdan, düşünce namına bişey kalmamış. jandarmanın da pek umurnda değil bu durum. nasıl savaşıcaz bunlarla bilemiyorum. ne yapsak, örgütmü kursak acaba. bakanlık şu işe bir el atsa. fahri trafik müfettişleri gibi, yaptırım yetkisi olan fahri doğa müfettişleri de olsa. birşeyler yapmalı. örgütmü kursak acaba?

7. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    malesef her yerde göz yumuluyor bu insanlara yazıklaşr olsun

8. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    esr kardeş bunlardan heryerde var malesef
    sezonunuz hayırlı olsun turnalar bol olsun rastgele.

teşekkürler.hepimizin sezonu hayırlı uğurlu bol balıklı olsun demek istiyorum ancak bu ağ atanlar yüzünden verim çok düşük oluyor her szon ve her sezon balıklarımız yok oluyor git gide,devletin bu işe el atrması şart bir an evvel.

9. Armadillo DaNTe

Armadillo DaNTe Öner

Türkiyede bu zihniyet bu kontroller nezaman düzelecek çok merak ediyorum ve sadece aaahh ah diyorum.. Hayırlısı olsun ve bohçacı zihniyete yazıklar olsun..

Not: (bu mesaj içimden çok ağır küfürler içermektedir.)

10. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Rastgele

Kardeş gittigin avlagı çok iyi bilmemle beraber orda maalesef bu ag atan DAVARLARA her zaman rastlamak mümkün.AVLAGIN 2 tane girişi olması itibarı ile kaçma şanslarıda çok yüksek.Neyse moralini bozma yinede İNŞAALLAH günün birinde herkes dogru yolu bulur

11. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    HAKLISIN ENGİN AVLAĞIN İKİ GİRİŞİ VE ÇIKIŞI VAR BENDE KÜÇÜKKÖYDE İKAMET EDİYORUM.BİR GÜN BELKİ KARŞILAŞIRIZ KISMET BİRLİKTEDE GİDERİZ NASİPSE.

12. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    SAVEGEAR 240 CM 20 GR ATARLI___SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO TWINPOWER___SHIMANO BIOMASTER
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    ben denk geldıgımde agı ya kesıyorum yada sıkayet edıyorum

13. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    herşeyi devlete bırakmayalım bence

herşeyi devlete bırakıp beklemek benim fikrimce yanlış ..ama tabiki başımızıda beleya sokmamak lazım .. ee ne yapmak lazım peki . örgütlenmek lazım önce avlakların isimlerini kendi aramızda belirleyip .. ardından grçekden dürüstçe bir örgüt kurmalıyız .. her hafta balıgagiden arkadaşımız eger ag falan gördüğünde hemen o gün yakın civardaki avlaklarda hangi arkadaşlar varsa çağırması gerekir eger kalabalık oldugumuz zaman ag atan kişilerin kabadayılık yapma gibi şansları olurmu sizce :??? bence olmaz o yüzden tez zamanda örgütlenmemiz bir platformda facebook olur burası olur herkes bir biri ile tanışıp sadece dürüst kişilerden oluşan bir ekip kurmalıyız şahsi fikrim bu saygılar

14. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    SAVEGEAR 240 CM 20 GR ATARLI___SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO TWINPOWER___SHIMANO BIOMASTER
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    evet mustafa abi haklısın ama cogu arkadas bunu goze almaz bazıları arayıp telle sıkayet bıle etmıyor sonra neden balık yok dıyorlar jandarmayı arayın kesın ve ordan sorumlu rutbelıyle konusun ben beklıyorum deyın o zaman gelırler ben askerı personel oldugumdan pek sorun yasamadım kımlıgı gorunce atanlarda pek bırsey demıyorlar

15. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    buna benzer bir olay yaşadık bizde terkos taraflarında adamlar 10 kişi kadarvardı yanlarına gittik selam verdik.. dedik sizin için mahsuru yoksa 50 metre ileriyi göstererek bizde oltalarımızı ordan atalım dedik ..adamlar güldü burda olta ile balık tutulmaz dedi biz ag gerdik dediler bunu söylerkende hiçde korkulacak yada utanılacak gibi bir söyleyiş tarzları yoktu .. kardeşimle ben birbirimize baka kaldık .. ben biraz tersimdir ..dedim ag yasak degilmi neden atıyosunuz ..dediler zaten gölleri devlet dolduruyor biz almasak devlet zaten balıkların kökünü kazıycak .. biraz düşündüm şimdi adamlara dalsak gecenin 02 si adamlar 10 kişi tüfekleri falanda var ya evde cocuk coluk boynumu büküverdi ve ordan söylene söylene ayrıldık

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Mustafa nasılsın, uzun zamandır forumda yoktun:)

Valla ben bu konuya bir çözüm amacıyla Genel konular başlığı altında "Sosyal sorumluluk projesi" adında bir konu açtım.Ancak hiç kimseden bir ses çıkmadı ve bu umursamazlık benimde canımı sıktı.Artık bireysel olarak gücümüz yettiğince mücadelemize devam etmekten başka çaremiz yok gibi görünüyoridk

Artık bu sene Ömerli'de seninle bir av yaparız inşallah, görüşmek üzere hoşçakal:)

17. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    abim forumdayım ama çok kırgınım

bu forumdaki bir kaç arkadaş haric özeline mesaj yazdıgım ve günlerce cevap alamadıgım bir sürü insana küskünüm .. ha onların umurlarındamı değil tabiki:)) abim turna sezonu başladı .. ben kemerburgaz taraflarını bilmiyorum.. bolluca gölü haric . diger göletlere uydudan bakıp gitmeye hazırlanıyorum ama .. bir türlü henüz gölde turnaya atamadım .. çoğu kişiden yardım istedim özellerine mesaj yazdım . yer tavsiyesi istedim ama nedense kimse avlak yerini sölemiyor .. haklılar aslında babalarının tapulu malları heralde

18. OMMG

OMMG OKAN

Arkadaşlar lutfen böyle durumlarda ısrarla arayıp şikayet edin,yada bir kaç arkadaşınızı daha aratın ve gerekirse bekleyip uzaktan sonucu seyredin.Biz duyarsız olursak bunlar babalarının çiftliklerinde at koşturmaya devam ederler banghead banghead