01.04.2012 NİSAN BİR TURNA SEZONU BAŞLADI DEDİK 3 ARKADAŞ SOLUĞU ALDIK AVLAKTA.SABAHIN İLK IŞIKLARI İLE BİRLİKTE AVLAKTA YERMİZİ ALDIK HAVA SOĞUK PARÇALI BULUTLU HAFİFTEN YAĞMUR ÇİSELİYOR,ANCAK RÜZGAR ÇOK ŞİDDETLİ,AVLAK YERİNE VARDIĞIMIZDA,BİR KAÇ KİŞİ GECEDEN ÇADIRLARINI KURMUŞ ATEŞİNİ YAKMIŞ VE BOTLARI İLE BİRLİKTE GÖLE AĞLARINI SERMİŞLER,PES DEDİK DAHA ŞİMDİDEN AĞ SERMEYE BAŞLAMIŞLAR HANİ YASAK NERDE TABİKİ KİM TAKAR YASAĞI,ARKADŞLAR RAHAT RAHAT AĞLARINI KONTROL EDİYORLAR,ANCAK RÜZGAR DİNMEYE NİYETLİ DEĞİL SOĞUKTA DURULMUYOR DEDİK ŞANSINIMIZ BAŞKA BİR GÜNE SAKLAYALIM VE DÖNELİM DEDİK DÖNERKEN BİR KAÇ AVLAĞA DAHA BAKTIK ORADA DA BAŞKA BALIKÇI DİYEMİYCEM ARKADAŞLAR AĞLARINI ATMIŞLAR DEDİK PES ARKADAŞ ŞİMDİDEN BAŞLIYORLAR YAZIN BALIK ÇIKMIYOR ÇIKMAZ TABİ AYIP GÜNAHTIR YA HİÇMİ VİCDAN KALMAMIŞ BU İNSANLARDA ANLAMIYORUM.NEYSE ŞANSIMIZI ZORLAMADAN DÖNDÜK GERİ,HADİ RAST GELSİN TÜM BALIKÇI ARKADAŞLARIMIZA.
jandarmayı aradığınızda.durumu izah ederken,şuan videoya çekiyorum de saatin kaç olduğunuda ekrana göster.. senle konuşan rütbelinin adınıda kayıta geçir.. gelmedilermi ver haber kanallarına.bak sen curcunaya para bile kazanabilirsin haber den
insanlarda vicdan, düşünce namına bişey kalmamış. jandarmanın da pek umurnda değil bu durum. nasıl savaşıcaz bunlarla bilemiyorum. ne yapsak, örgütmü kursak acaba. bakanlık şu işe bir el atsa. fahri trafik müfettişleri gibi, yaptırım yetkisi olan fahri doğa müfettişleri de olsa. birşeyler yapmalı. örgütmü kursak acaba?
esr kardeş bunlardan heryerde var malesef sezonunuz hayırlı olsun turnalar bol olsun rastgele. teşekkürler.hepimizin sezonu hayırlı uğurlu bol balıklı olsun demek istiyorum ancak bu ağ atanlar yüzünden verim çok düşük oluyor her szon ve her sezon balıklarımız yok oluyor git gide,devletin bu işe el atrması şart bir an evvel.
Türkiyede bu zihniyet bu kontroller nezaman düzelecek çok merak ediyorum ve sadece aaahh ah diyorum.. Hayırlısı olsun ve bohçacı zihniyete yazıklar olsun.. Not: (bu mesaj içimden çok ağır küfürler içermektedir.)
Rastgele Kardeş gittigin avlagı çok iyi bilmemle beraber orda maalesef bu ag atan DAVARLARA her zaman rastlamak mümkün.AVLAGIN 2 tane girişi olması itibarı ile kaçma şanslarıda çok yüksek.Neyse moralini bozma yinede İNŞAALLAH günün birinde herkes dogru yolu bulur
HAKLISIN ENGİN AVLAĞIN İKİ GİRİŞİ VE ÇIKIŞI VAR BENDE KÜÇÜKKÖYDE İKAMET EDİYORUM.BİR GÜN BELKİ KARŞILAŞIRIZ KISMET BİRLİKTEDE GİDERİZ NASİPSE.
herşeyi devlete bırakmayalım bence herşeyi devlete bırakıp beklemek benim fikrimce yanlış ..ama tabiki başımızıda beleya sokmamak lazım .. ee ne yapmak lazım peki . örgütlenmek lazım önce avlakların isimlerini kendi aramızda belirleyip .. ardından grçekden dürüstçe bir örgüt kurmalıyız .. her hafta balıgagiden arkadaşımız eger ag falan gördüğünde hemen o gün yakın civardaki avlaklarda hangi arkadaşlar varsa çağırması gerekir eger kalabalık oldugumuz zaman ag atan kişilerin kabadayılık yapma gibi şansları olurmu sizce :??? bence olmaz o yüzden tez zamanda örgütlenmemiz bir platformda facebook olur burası olur herkes bir biri ile tanışıp sadece dürüst kişilerden oluşan bir ekip kurmalıyız şahsi fikrim bu saygılar
evet mustafa abi haklısın ama cogu arkadas bunu goze almaz bazıları arayıp telle sıkayet bıle etmıyor sonra neden balık yok dıyorlar jandarmayı arayın kesın ve ordan sorumlu rutbelıyle konusun ben beklıyorum deyın o zaman gelırler ben askerı personel oldugumdan pek sorun yasamadım kımlıgı gorunce atanlarda pek bırsey demıyorlar
buna benzer bir olay yaşadık bizde terkos taraflarında adamlar 10 kişi kadarvardı yanlarına gittik selam verdik.. dedik sizin için mahsuru yoksa 50 metre ileriyi göstererek bizde oltalarımızı ordan atalım dedik ..adamlar güldü burda olta ile balık tutulmaz dedi biz ag gerdik dediler bunu söylerkende hiçde korkulacak yada utanılacak gibi bir söyleyiş tarzları yoktu .. kardeşimle ben birbirimize baka kaldık .. ben biraz tersimdir ..dedim ag yasak degilmi neden atıyosunuz ..dediler zaten gölleri devlet dolduruyor biz almasak devlet zaten balıkların kökünü kazıycak .. biraz düşündüm şimdi adamlara dalsak gecenin 02 si adamlar 10 kişi tüfekleri falanda var ya evde cocuk coluk boynumu büküverdi ve ordan söylene söylene ayrıldık
Merhaba Mustafa nasılsın, uzun zamandır forumda yoktun Valla ben bu konuya bir çözüm amacıyla Genel konular başlığı altında "Sosyal sorumluluk projesi" adında bir konu açtım.Ancak hiç kimseden bir ses çıkmadı ve bu umursamazlık benimde canımı sıktı.Artık bireysel olarak gücümüz yettiğince mücadelemize devam etmekten başka çaremiz yok gibi görünüyoridk Artık bu sene Ömerli'de seninle bir av yaparız inşallah, görüşmek üzere hoşçakal
abim forumdayım ama çok kırgınım bu forumdaki bir kaç arkadaş haric özeline mesaj yazdıgım ve günlerce cevap alamadıgım bir sürü insana küskünüm .. ha onların umurlarındamı değil tabiki) abim turna sezonu başladı .. ben kemerburgaz taraflarını bilmiyorum.. bolluca gölü haric . diger göletlere uydudan bakıp gitmeye hazırlanıyorum ama .. bir türlü henüz gölde turnaya atamadım .. çoğu kişiden yardım istedim özellerine mesaj yazdım . yer tavsiyesi istedim ama nedense kimse avlak yerini sölemiyor .. haklılar aslında babalarının tapulu malları heralde
Arkadaşlar lutfen böyle durumlarda ısrarla arayıp şikayet edin,yada bir kaç arkadaşınızı daha aratın ve gerekirse bekleyip uzaktan sonucu seyredin.Biz duyarsız olursak bunlar babalarının çiftliklerinde at koşturmaya devam ederler banghead banghead