Bugün Staffelsee'de oldukca kapali bir hava olmasina ragmen gayet keyifli bir gün yasadim..Yine sabah 8'den saat 5'e dek sürekli kürek cekmeme ragmen tek bir vurus alamadim. Ama 5'den sonra 10 dakika icinde asagidaki iki yakisikli arkadasimiz yakalandi.. Ilki 60 cm gelerek beni bu aksam ac kalmaktan kurtardi diger arkadasimiz da 50 cm civarinda oldugu icin suya keyifle geri salindi.. Tek üzüntüm dönemi olmamasina ragmen 60 cmlik arkadasimizdan bolca havyar cikmasi oldu Bu arada kocaman sahtemin performansindan memnuniyetim devam ediyor ama bu gidisle dis izlerinden üzerinde boya kalmayacak Hepinize selamlar,sevgiler..
Uğur abi o balığı bir kerede yedim demeyeceksin değilmi Şakası bir yana balık çok yakışıklı gerçekten,yaşadığınız keyif dolu günler hiç bitmesin inşallah,sizler gibi duyarlı balıkçı abilerimizin konuları bize hem örnek hemde ilham kaynağı oluyor,rastgele.. bu arada o sahte 17-18cm varmı abi pek bi kalıplı geldi gözüme
Yav Uğur abi seni ben çok seviyorum avlarınıda hasretle bekliyorum süper bir av daha tebrikler götür afiyet olsun.
Maşallah....İstikrarlı avlar çıkartıyorsunuz bizlerde istikrarlı bir şekilde güzel raporlarınızı okuyor ve uzaktanda olsa yaşıyoruz... mevlam daha irilerini nasip etsin... Ayrıca eklemek isterim resim galeriniz harika...4x4 olmuş.
Duyarlılığınız bizi umutlandırıo inşallah hepimiz bilinçiyizdir,daha da bilinçlenicez çok güzel av tebrikler.Saygılar...
Uccrow klasiği: Trofe turnalar, kullanılan sahte ve bir de gülümseyen biberler. Uğurcan tebrik ederim dostum. Paylaşım için de teşekkürler. Daha güzel turnalara inşallah.
Oynat Uğurcuum! vardı bir zamanlar. Bu Uğur o Uğur'a 10 basar. Ne güzel bir yerde yaşıyor ve ne güzel avlar alıyor. Tebrikler.
Sevgili Uğur, Kullandığın sahtenin üstündeki izler çizikler emin ol onda daha da yaralı bir görünüm sağlayacak ve turnalar için daha cezbedici olacaktır. Herkes açık havayı severken ben aynı senin ilk resmindeki gibi havalarda çocuklar gibi şen olurum,rahat olurum. O havalar benim çıkıp dolaşmak için can attığımdır. Çok güzel yakalamışsın yine, hem resmi hem turnayı.. Ellerine sağlık dostum..