turnanın av raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında betaserc0101 tarafından paylaşıldı.

1. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    arkadaşlar videodaki turnayla 1 yıldır tanışıyoruz benden ricada bulundu abi şu avımı balıkavı.nette raporlayıver dedi bende kırmadım şimdi kendi ağzından okuyun [ ogün sabah iyice acıkmışım şöyle bir sazlıkların arasında turlayım dişime göre bir balık kurbağa ne bulursam 1 saat kıvrandım bişe yok tam ümidimi kesmişken kanatlı sesleri işittim usulca derinden sese doğru yaklaştım aman allahım karabatak uzun zamandır kanatlıya hasret kalmıştım yavaşca yaklaştım biraz iri gibiydi ama ne yapim açlık işte hüüüüp diye kaptım biraz yordu ama mideye indirdim aslında benim mekanım buralar değildi benim mekanıma [evren,fatih,tuğğin usta] diye birileri dadandı 2-3 güne bir gelip 5-6 arkadaşımı kaşıkla kandırıp götürüyorlar 50 sefer söyledim oğlum bunlar sahte aldanmayın dedim dinlemediler şimdi nerde oldukları malum.? şükürler olsun 40cm den küçükleri bırakıyorlar onlar bana gelip abi doğru söylüyormuşsun bunlar canlı değil dönen parlak metallermiş nasıl aldandık diyorlar bnede diyorum bunlara dikkat edin hele o tuğğin usta yokmu elime bir geçse ondan bir parça hatıra alacam ama bunlar şakaya gelmez anında mideye indirirler neyse şimdi rahatım takıldığım yere insan gelmiyor bu arada balıkevi.netteki arkadaşlarına söyle küçüklerimize fazla zulmesinler hepsinin avdan boş dönmesini temenni ediyorum yemlere aldananlarda hakediyor acımayın kızartın indirin mideye onları http://youtu.be/VatumjXRrME

2. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    Birazdan ustalar gelir o turna kaçsın bence :D

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bu Ankara grubunun eline düşerse o hayvan varya bence çekeceği var demedi demeyin.

4. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Doğanın dengesi işte bu :) . o Dengeyi bozan biz insanlarız sadece başka birşey değil .

5. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Karabatak seklinde sahte lazım nerden bulurum ve basil aksiyon vericem

6. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Güzel bir anlatım farklı bir konu olmuş... :)

Karabatağı alan turnada herhalde bir 100 cm üstü var. :)
    O videoyu canlı yaşasaydım, karnı bir daha acıkana kadar oradan ayrılmaz, beklerdim sanırım... :D

Turnaların ahı bir tutsa, Tuğgin abiden parça değil, komple yutması lazım... :D :D

Paylaşım için teşekkürler...

7. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

2 sene evveldi güneş battı karanlıkta kamp alanına dogru botla suda yol alıyoruz
    kıyıdan bir şapırtılar koptu heralde biri kıtkayı falan unuttu dedik yanaştık .sular
    cekilmiş kıyıda hafif havuzlu bir yer oluşmuş icinde 1 tane 20-25 lik kadife karnı
    şişiyor iniyor hemen uzandım kadifeyi elime aldım burnu yaralı sevdik okşadık tam suya geri salacaz Evren abi turnayı gördünmü dedi fener yaktık gördükkü en az bu videodaki gibi iri bir balık av köpegi gibi fermaya yatmış kadıfeyi bekliyo kadife hala elimde evren kürekle suya vurunca turna yok oldu :) senin anlayacagın hep öldürmüyoruz bazen hayat da kurtarıyoruz.ama yinede yatacak yerimiz yok biliyorum .:)

Murat kardeş demek bu kadar kötü nam saldık Turnalara,:) bir konuda bilmeden hakkımızı yemişssin 50 cm altını salarız ,agız yapısını bozdugu icin sasi kullanmayız her zaman tebliglere uyarız ,uymayanları uyarırız.degişik bir rapor olmuş :) teşekkür ederiz.

Fatih video daki turnanın kerterizini alda pazar a bakalım :) agzında karabatak
    olan turna aslında öyle de bulabiliriz.

8. Tuggin

Tuggin Tuğgin USTA

AliCo Reisim bu balık elime düşerse "Bir Ankara Masalı " olur.:)

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    İnşallah denk gelsin de ben o masalı dinlemeye ve görmeye razıyım.

Daha bereketlilerine rasgele inşallah

Sevgiler.

10. baskentli19

baskentli19 İSMAİL

Ankara ekibi olarak hafta sonu onun peşindeyiz.