Bugün yine herzaman yaptıgım gibi sabahın ilk ışıklarıyla bizim turna göllerine dogru yola koyulduk gölün girişine yapılan bariyeri binbir güçlükle geçtikten sonra göle ulaştık. Gölün kıyısı herzamankinden farklı bomboştu ve mükemmel bir hava vardı yani turna için herşey dört dörtlüktü hemen aracımızı biryere yanaştırıp oltalarıımzı hazırlayıp atçek denemelere başladık. Saatler süren denemelerden ne yazıkkı hiçbir sonuç alamadık Denemedigim silikon kaşık meps kalmadı ama sonuç hep aynı oldu tek bir vuruş hatta yemi takip eden tek turna göremedim Halbuki bu mevsimde iyi vuruşlar alıyordum bu gölden Ben bugün turna alamayışımızı birazda hemen gölün üstünde devamlı çalışan dozere baglıyorum o kadar gürültü çıkarıyorduki çok rahatsız olduk balıklarda bundan etkilenmiştir eminim Baktık boşa kürek çekiyoruz ve güneşte iyice kendini hissettirmeye başladı avı noktalayıp eve dogru yola koyulduk Demekki bu haftaki kısmetimiz bu GÖLDEN BİRKAÇ GÖRÜNTÜ
ikinci resimde tam golun diger tarafindaki kiyi boyu bulunan agalarin oldugu yeri oraya golge dustugu zaman dene.yani agaclarin suya dogru uzanip karanlik yaptigi yerleri dene turnanin kamuflas olacagi yerler
mesut abı olsun bugun olmaz baska zamn olur ınslh ben de bugun 3-4 kılo cıvarında oklama kacırdım cok uzuldum ama nasıp deyılmıs.bıtanede aldım oklama 48 cm lık yanına da bıkac parca kzılkanat tuttum bı tavalık yaptım bugun ku hasılatı. saygılaırmla
O güzel yerde 5-6 saat stres atmak bile yeter,bugün olmaz yarın belki çok olur.Mesut kardeş şansın bol olsun ..RASTGELE.