Turnasız turna raporu...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında claytron tarafından paylaşıldı.

1. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Gecen gece 3 arkadaş saat 4 suları sabaha karşı koyulduk yola sagolsun kemal abinin yol tarifiyle sabahın ilk ışıkları avlaktaydık kayık kiralıcak adamı ararken muhteşem manzarayı izledik derken kayıkçı dayıyı buldum sagolsun çok ıyı bır amcamız saat 7 suları terkosa açıldık turna yavrusu silikon balık ve mepslerle başladık at çek yapmaya ilk defa turna avına çıktım normalde tatlı su avlarım çok olmutur ama turna ilk defaydı kıyıya fazla yaklaşamıyorduk sazlıklardan derken saatler geçmeye başladı kayıkla baya bi açıldık ya birşeyde hatamız vardı yada balık o gün oltaya atlamıyordu bunları konusurken ben gercekten saglam bır vuruş aldım oltayı çekmekte çok zorlandım yanımızda kepçemiz yoktu hiç boşluk vermeden kayıgın öbür tarafındaki arkadasa seslendım o tarafa getiriyorum elinle al dıye balıgı sudan cıkardıgım gibi kaçtı gerçekten çok iri bir turnaydı derken aynı anda arkadaşa vurdu bır tane olta tamamen u şeklini aldı ama oda oltadan kurtuldu bu yer güzel dedık ama kayıka çapa olmadıgını farkettık sureklı sürükleniyoruz sıcagın iyice bastırması uykusuzluk ve açıkmamız yüzünden kıyıya dönduk oltaları genelde su üstüne yakın çektik dibe indirmedik ondanmı yoksa başka bir hatamı yaptık bilmiyorum ya ordaki balıkcının dedıgı gibi kısmet sanırım gecen hafta herkez çok iri ve bol balıkla döndügünü söyledık bu hafta turna oltaya atlamıyor dedı ama herşey bir yana oraya çok gitmek ıstıyordum ıyıkı gıtmışiz sandıgımdan daha güzel bir yermiş sessiz sakin huzur dolu giderken bir ton soru işareti vardı insanları nasıldır arabayla rahat gidebileckmiyim kayık bulabilecekmıyım tarzı ama herşey istedigim gibi oldu tek eksik balıktı ama herşeyeragmen çok güzel bir gundu bir kaç kare fotografla süsliyelim raporu

2. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    Her şey nasiptir.Olsun manzara ve doga harika umarum bunlardan keyif almısınızdır.Tesekkurler paylasmınız icin.Bİr dahakine yem olarak canlı balık deneyin belki tutabılırsınız..

3. LapinCash

LapinCash

Genede güzel bir av olmuş :D:D:D Balıksızda olsa doğayla başbaşa kalmak insana huzur veriyor..

4. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    Selam

ali abicim aslında balığı tutmuşunuz ama bide yanınızda kepçe olsaymış iş tamam mış turnayı özellikle tekneden içeri kepçesiz almak çok zordur sizde zoru başarmaya çalışmışsınız olmamış :( kepçesiz sakın ha turnaya çıkmayın derim gölden kaç kiloluk bi turna çıkacağı belli olmaz bu arada resimler manzarasüper balık bahane manzara şahane rastgele abicim:D :D

5. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Nefis bir mekan..Adrenalin de oldukca iyiymis.. Kismet bir dahaki sefere insallah..

6. bayilyas

bayilyas bayram

ali bey manzara o kadar dinlendirici ki
    çektiin bir fotoğrafı masaüstü duvar kâğıdı yaptım
    harika oldu