Turna'ya Hazirlik

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında aciksoznurettin tarafından paylaşıldı.

1. Dentice

Dentice Hasan Hüsnü DEDEOĞLU

Ertan usta temsili resimler için teşekkürler....elinde bu yemli takımın hazırı olan yada daha başka görseli olan varsa paylaşabilirmi acaba? 1 nisanda indirelim hemen suya

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Rica ederim Hasan hazır olmasada hazırlarız açıklaya açıklaya gerçi o kadar uzun uzadıya anlatacak birşey yok da takımda net çekilmiş birkaç resim eklerim Nisana az kala,1 Nisan şaka gibi değilmi :)

3. Dentice

Dentice Hasan Hüsnü DEDEOĞLU

ustam sen nisanı bekleme yinede fotoları koymak için :) hazırlayalım takımları 10 günümüz kaldı şurda :)

4. İSOALİ

İSOALİ İSMAİL

merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanı . ölü yemle trofe yakalama olasılığı çok yüksek istavrit olabilir hırsız iğne olmalı ayrıca şamandıra şart deyil dip olarakta deneyin kurşun dibe indiğinde yem iki metre yokarıda kalacak şekilde stoperle ayarlayın yemin içine iki ağzı kapalı hortum koyunki yem havada kalsın malum dip ot . taş, çamur yaşlı turnalar genelde hareketsizdirler kolay yemleri tercih ederler bu şekilde bir iki takım yapıp denemelisiniz gelirse trofe gelir rast gele .

Son düzenleme: 20 Mart 2011
  5. İSOALİ

İSOALİ İSMAİL

merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanı . ölü yemle trofe yakalama olasılığı çok yüksek istavrit olabilir hırsız iğne olmalı ayrıca şamandıra şart deyil dip olarakta deneyin kurşun dibe indiğinde yem iki metre yokarıda kalacak şekilde stoperle ayarlayın yemin içine iki ağzı kapalı hortum koyunki yem havada kalsın malum dip ot . taş, çamur yaşlı turnalar genelde hareketsizdirler kolay yemleri tercih ederler bu şekilde bir iki takım yapıp denemelisiniz gelirse trofe gelir rast gele .

6. mehmetfevzisarıbaş

mehmetfevzisarıbaş mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO TC-AX 300
    Favori Makine:
    OKUMA TNF 350
    En İyi Avı:
    SAZAN
    ölü ya da canlı farketmez israil sazanı en iyi turna yemi bence...her denememde mutlaka iyi sonuçlar vermiştir.

7. oktayy8414

oktayy8414 oktay

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON
    En İyi Avı:
    turna balıgı 5 kg
    macir abı enson yazdıgın msj katılıyorum bende deneyeceyım tesekkurler

8. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Daha önce aklıma gelmemiş bir yöntem çok etkili olacağını düşünüyorum teşekkürler herkese rastgele.

9. warvick

warvick deniz elte

Favori Kamış:
    SHIMANO catana BX 240 telespın
    Favori Makine:
    SHİMANO exage 4000 RC
    macir abi harika bir taktik yaaaa ilk fırsatta denicem..sizin gibi ustalar her zaman lazım bizlere, değerli bilgileriniz için tşkler..

Son düzenleme: 29 Nisan 2011