Ertan usta temsili resimler için teşekkürler....elinde bu yemli takımın hazırı olan yada daha başka görseli olan varsa paylaşabilirmi acaba? 1 nisanda indirelim hemen suya
Rica ederim Hasan hazır olmasada hazırlarız açıklaya açıklaya gerçi o kadar uzun uzadıya anlatacak birşey yok da takımda net çekilmiş birkaç resim eklerim Nisana az kala,1 Nisan şaka gibi değilmi
merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanı . ölü yemle trofe yakalama olasılığı çok yüksek istavrit olabilir hırsız iğne olmalı ayrıca şamandıra şart deyil dip olarakta deneyin kurşun dibe indiğinde yem iki metre yokarıda kalacak şekilde stoperle ayarlayın yemin içine iki ağzı kapalı hortum koyunki yem havada kalsın malum dip ot . taş, çamur yaşlı turnalar genelde hareketsizdirler kolay yemleri tercih ederler bu şekilde bir iki takım yapıp denemelisiniz gelirse trofe gelir rast gele .
merhaba arkadaşlar bende sabırsızlıkla bekliyorum 1 nisanı . ölü yemle trofe yakalama olasılığı çok yüksek istavrit olabilir hırsız iğne olmalı ayrıca şamandıra şart deyil dip olarakta deneyin kurşun dibe indiğinde yem iki metre yokarıda kalacak şekilde stoperle ayarlayın yemin içine iki ağzı kapalı hortum koyunki yem havada kalsın malum dip ot . taş, çamur yaşlı turnalar genelde hareketsizdirler kolay yemleri tercih ederler bu şekilde bir iki takım yapıp denemelisiniz gelirse trofe gelir rast gele .
ölü ya da canlı farketmez israil sazanı en iyi turna yemi bence...her denememde mutlaka iyi sonuçlar vermiştir.
macir abi harika bir taktik yaaaa ilk fırsatta denicem..sizin gibi ustalar her zaman lazım bizlere, değerli bilgileriniz için tşkler..