Son bir saatim burada geçti, yine pembe rüyalara daldım sayenizde. Paylaşım için teşekkürler. Üç yıl öncesine kadar gitme fırsatım oluyordu İstanbul'da olduğum için ama artık uzak kaldık. Hangi kanalda haberi çıksa pür dikkat izliyordum, her sene daha da güzelleşiyor sanki fuar. Ama bu kadar ayrıntılı fotoğrafları başka yerde bulamazdık heralde. Teşekkürler Mesut Bey.
Fuara gelemeyenlere bir jest olsun istedim.Madem fuara gidebiliyorum sadece kendimi düşünmemeliyim düşüncesinden hareket ederek bol bol fotoğraf çekip paylaştım.
bende pazar günü 12.00-16.00 saatleri arasında fuardaydım.fakat fuarı hiç beğenmedim.hem çok dağınık hemde sadece büyük tekne fuarı gibi olmuştu.katılımcı firma sayısıda az sayılırdı.benim bakmak istediğim rota 660fisherman teknesiydi.malesef fuara rota katılmamıştı.birde bazı arkadaşlar balıkçılık malzemelerinden bahsetmiş bu fuarda hiç bir zaman balıkçılık malzemeleri satılmıyorki zaten.bu fuarlar tekne ve ekipmanları ne bileyim can yeleğinden kimyasalına paslanmazlardan motorlara ve eğlencelik su sporları ekipmanına kadar çeşitli malzemeler satılır ve senelerdir bu böyle. fuar eskiden cnr da yaplıyordu daha büyük ve katılım fazlaydı.birde ilgilenen arkadaşlar için balıkçılık fuarının yeri ve tarihinide belirteyim. istanbul 2012 medex 5.dalış ve olta balıkçılığı fuarı 5-8 nisan arasında istanbul fuar merkezinde yapılacak.ayrıntılı bilgi için bu linkide kullanabilirsiniz. http://www.medexistanbul.com/
:thumb: :thumb: "gittim gördüm çok dağınık" , "gittim gördüm balıkçılık malzemesi yok"...vb. okuduğum konuların ardından sizin konunuz ve görselleriniz gerçekten takdire şayan. Emek verip, gidip, görüp, görselleyip, üşenmeden buralarda bizimle paylaşmışsınız... benim için trofe levrek fotoğrafından daha değerli... emeğinize, elinize, kolunuza sağlık :thumb:
Bende fuara gitmek isterdim ancak cok uzak ve malum is guc=))Ama gercekten gitmis kadar oldum sayenizde cok tesekkur ederim bu paylasim icin tekneler cok guzel.Insallah bir gun bizlerede nasip olur=))