TÜYAP Tekne Fuarı Fotoğrafları

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında avcı22 tarafından paylaşıldı.

1. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    teşekkürler..

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Son bir saatim burada geçti, yine pembe rüyalara daldım sayenizde. :rolleyes: :D

Paylaşım için teşekkürler. Üç yıl öncesine kadar gitme fırsatım oluyordu İstanbul'da olduğum için ama artık uzak kaldık. Hangi kanalda haberi çıksa pür dikkat izliyordum, her sene daha da güzelleşiyor sanki fuar. Ama bu kadar ayrıntılı fotoğrafları başka yerde bulamazdık heralde. Teşekkürler Mesut Bey.

3. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Fuara gelemeyenlere bir jest olsun istedim.Madem fuara gidebiliyorum sadece kendimi düşünmemeliyim düşüncesinden hareket ederek bol bol fotoğraf çekip paylaştım.

4. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    bende pazar günü 12.00-16.00 saatleri arasında fuardaydım.fakat fuarı hiç beğenmedim.hem çok dağınık hemde sadece büyük tekne fuarı gibi olmuştu.katılımcı firma sayısıda az sayılırdı.benim bakmak istediğim rota 660fisherman teknesiydi.malesef fuara rota katılmamıştı.birde bazı arkadaşlar balıkçılık malzemelerinden bahsetmiş bu fuarda hiç bir zaman balıkçılık malzemeleri satılmıyorki zaten.bu fuarlar tekne ve ekipmanları ne bileyim can yeleğinden kimyasalına paslanmazlardan motorlara ve eğlencelik su sporları ekipmanına kadar çeşitli malzemeler satılır ve senelerdir bu böyle.
    fuar eskiden cnr da yaplıyordu daha büyük ve katılım fazlaydı.birde ilgilenen arkadaşlar için balıkçılık fuarının yeri ve tarihinide belirteyim.

istanbul 2012 medex 5.dalış ve olta balıkçılığı fuarı 5-8 nisan arasında istanbul fuar merkezinde yapılacak.ayrıntılı bilgi için bu linkide kullanabilirsiniz.

http://www.medexistanbul.com/

5. RUNO

RUNO onur ABACIK

Favori Kamış:
    Virax palermo
    Favori Makine:
    alfa 60
    En İyi Avı:
    sazan 9 kilo
    Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler.

6. idko

idko inan koç

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    okuma salina2
    En İyi Avı:
    levrek 5,5kg
    :thumb: :thumb: "gittim gördüm çok dağınık" , "gittim gördüm balıkçılık malzemesi yok"...vb. okuduğum konuların ardından sizin konunuz ve görselleriniz gerçekten takdire şayan. Emek verip, gidip, görüp, görselleyip, üşenmeden buralarda bizimle paylaşmışsınız... benim için trofe levrek fotoğrafından daha değerli... emeğinize, elinize, kolunuza sağlık :thumb:

7. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Bende fuara gitmek isterdim ancak cok uzak ve malum is guc=))Ama gercekten gitmis kadar oldum sayenizde cok tesekkur ederim bu paylasim icin tekneler cok guzel.Insallah bir gun bizlerede nasip olur=))

8. fonz

fonz Alper

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    Limit Üstü
    Paylaşım İçin Teşekkürler süper

9. Oversdrawn

Oversdrawn Hakan

Arkadaşlar bu fuar 25 Şubat'ta mı sona eriyordu?