Maaşallah 3 paşayada. Ben bu raporu isim benzerliği yüzünden kaçırmışım, yeni farkettim farklı rapor olduğunu. Çok şanslı avlar yapıyorsunuz. 2 avda gayet güzel 3 balık. Her atçekçinin gıpta edeceği bir performans. Amatör avcılık açısından da çok güzel davranmışsınız. Hem avınız, hem düşünme şekliniz açısından kutlarım. Niceleri rastgelsin.
teşekkür ediyorum daha güzelleri sizin olsun. teşekkür ederim volkan hocam.gerçekten şanslı hissediyorum kendimi bu konuda; en azından mera konusunda inşallah sen daha güzellerini tutarsın. bu güzel memleketin denizininde insanlarından aşağı kalır yanı yok, bizim gibi yabancılara gayet cömert davranıyor her zaman bekleriz.
üç paşada harikaymış 3 cü paşayı yetiştirirsen ileride sen yaşlanınca sana paşalar tutar babasılayball: dahasına rasgelesin tebrikler
sağolasın abi teşekkür ederim. valla en büyük arzum, ömrümüz yeterse paşamı iyi bir balıkçı olarak yetiştirmek.
Arkadaş Trabzonda levrek madenimi var anlamadım gitti Çok güzel balıklar ama diğer paşa daha yakışıklı.Tebrikler ...
Alper bey tebrik ederim en alttaki paşanın güzelliği hiç birşeye değişilmez sanırım diğer paşalarında maşallahı var gerçekten daha iyilerinin rasgelmesini dilerim avlarınız daim olsun...
Yalnız o değildde fotoğrafı çekmeden önce yengeden fırça mı yenmiş acaba önce gazete sonrada poşet serilmiş yere
teşekkür ederim.tabiki o paşanın yeri ayrı sizede bol trofeli avlar dilerim. titiz çalışmak desek daha iyi olur