Kerem orman kampının ne tarafında tuttunuz? çok açıldınızmı kıyıdan? birde yem olarak ne kullandınız.
Oh be gozlerimiz biraz balik gorsun. Bereketli av . Bir ikisi kucuk gorundu gozume. Umarim 37/2 sirkuleri biliyorsunuzdur ve avlarinizi bu olculere gore yapiyorsunuzdur. Herhangi bir olcu bildirecek duzenek olmadigi icin sipekulasyon yapmak istemiyorum. Bunun disinda balikciliginizi ve guzel gununuzu bizlerle paylastiginiz icin cok tesekkur ederim.Ha birde lutfen resim olculerinde bir daha ki sefer lutfen 680-410 ebatlarini seciniz. Yeni paylasimlarinizda bulusmak uzere , simdilik dahasina rastgele diyelim. Kalin saglicakla.
kamalya adasıyla dişli adanın arasında yem ise tektek topluoz onlaa sabahh 4 de cıkıp ölen 13 e kadar bu arada onlarıı ben deil babam tutu ben zıpkınla dalıoorum olta balıkcılıgı babm dan sorulurrr saolasun yorumlaarr ııcn
ya aslında daha cok balık tutuyoruzda fotolarını cekmıoodukk bundan sonra cekerımm sizlerle paylasısırım bu arada resımler bıraz buyuk olmus duzletım dedım düzeltme yetkım yok muss bidakınler kucuk boyutada olurrrr