Açıklama ULTRABAIT hamur tozları sazan avcılığının vazgeçilmezlerinden.. 800 gramlık poşeti kovanıza boşaltın ve içinden çıkan 5 ml`lik ULTRABITE tüp esansını hamur suyuna karıştırın. İster iğnenizin ucuna takın, ister ortamı yemleyin. Çok kısa sürede balıkların kaynadığını göreceksiniz. Kullandığınız ULTRABITE esans ve toz sayesinde balıkların açlık hissi uyarılacak ve çok uzaklardan bile balıkları cezbedecektir. Kullanım esnasında oluşacak uzun süreli kokulardan korunmak için eldiven kullanınız. iyi günler kandiliniz mübarek olsun büyüklerimin ellerinden öperim. Benim bi isteğim olucaktı bu ultrabite hamur tozunu hiç bir sitede bulamadım avmarketi.com da kalmadı diyor ve ben yarın memlekete gidicem bana bildiğiniz istanbul-avrupa yakası'nda " git burada vardır!" diyebileceğiniz biryer varmı acaba çok lazım ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim tekrar iyi kandiller
hımmm tamam abicim sağol yarın gidiyim alıyım yorumlara bakınca insanın alası gelio memlekette bide tutucam hamura alışık balıklar inşalalh irisinden tutarım bi tane
Sana karaköydeki yerini söyliyeyim ama bu üründen pek fayda alındığını duymadım.Karaköy firaronline mağazasında bulabilirsin boili yemde var orada yani tatlı su balıkçılığı için aradığın çoğu ürünü bulabilrisin
abi spot balıkçılığa gittim sabah ultrabite yokmuş daha kalitesi diye CARPZOOM markalı Bi Yem verdi 2 tüpte koku veren adını unuttum ( hacıyağı) olabilir ondan aldım 4 numara iğne aldım bide hamurla tutucağım için 2 adet yaylı aldım evdede vardı bi malzeme tam oldum inşallah iyi şeyler tutarım memleketin rekorunu kırmak istiyorum
İnşallah Volkan. Tuttuğun balıkların fotoğraflı raporunu bekliyoruz. Sana limit üstü avlar dilerim. Sağlıcakla kal...