yunusların yardımıyla bu akşam ilk çinekoplarımı yakaladım yarın sabaha koycam fotoları 22:30 ve 0200 arası yaklaşık 750 gr çinekop aldım unkapanı koprusununun haliçe bakan tarafından diğer tarafta birkaç tane mırmır a atan vardı ama bişi alamadılar,galatada ise pek bişi yoktu galiba bide kıyıda fenerlerle dolaştım biraz ne çok fare ve yengeç varmış bu arada ufak bi trick eğer akıntı içe doğru ise şamadıralı gibi olan takımla dışa doğru ise krom zokayla atcakmışız hadi rastgele
Hakkı resim eklemek konusunda yardıma ihtiyacın varsa yardım ederiz merak ettim ben balıkları resimleri bir an önce ekleyelim
tebrik ederim kardeşim.gerçekten çok güzel ve bereketli bir av gecesi olmuş.alttaki yanlamasına duran baya bi iri görünüyor.bunları mantarlı takım ve yaprak istavrit yem ile mi aldın?
abi bunları bir beden üzerine 2 tane şamandıralı taktım iğneler 7 numara crown düz yem olarak istavrit fileto ama bidaha gidersem sardalyada denicem o daha yağlı ve kokulu daha ii sonuç verebilir diye düşünüyorum cevap yazan okuyan herkeze teşşekürler