evet abilerim kardeşlerim unkapanı balık avımın sonuçlarını sizlere aktarıyorum.. öncelike ressim çekemediğim için malesef resim koyamıyorum kusuruma bakmayın.. sabah saat 5 te kalkıp haazırlandım takımlarımı önceden akşamdan hazırlamıştım zaten kullandığım malzemeler: beden 0.10 köstek 0.10 sarı flar ve parlak kırmızı flar bedendeki iğne saysı : 9 kurşun ağırlığı 35 gr evet sabah 5 te kalkıp hazırlandım ve 6 gibi unkapanındaydım hemen oltalarımı açıp çaparimi oltama taktım kovamı su ile doldurup hadi bismillah dedim ve ilk atışım inanmıycaksınız ama daha suya değmesiyle oltanın ucunun eğrilmesi bir oldu tam 9 iğnenin 9 uda doluydu maşallah beaa ikinci ve 3 üncü atışlarda aynı şekilde gelince benim keyfime diyecek yok tabiki gaza geldim b kere aynen atışlara devam daha sonraki her atışım en az 4 yada 5 istavritle sınırlı kaldı .... saat 5 ten 9 a kadar kovamda en az 3 kilo balık oldu zaten gidiyimmi eve dedim ama balık sevdası bu ne gitmesi devam dedim bikere 9 dan öğleden sonra 1 e kadar kovada 5 kilo harbi harbi istavrit oldu kraçe dedil he baba istavritti bunlar günümü bu şekilde bitiridim ve eve döndüm tabi dönene kadar ise başım ağrıdı her kovayı gören balıkları bana satsana dedi bende onlara cvp vermekten yoruldum sonuç olarar satmadım çünki onları yakalamak için emek harcamıştım bilmem bana katılan arkadaşlar olurmu bu arada bu sıralar unkapanı köprüsü çok bereketli her kese tavsiye ederim belki yarın sabah gene giderim kalkabilir isem katılamk isteyen arkadaşlar olur ise buraya cvp larını yazabilirler ...
Resim olmadan av raporumu olur ben 5 kilo istavrit tutsam hemen bir sütüdyoya gider resim çektiririm akşama tava ziyafeti var sizde o zaman ,afiyet olsun
yaw mehmet abi bu kadar tutacağımı bilseydim stüd yoyu oraya taşırdım ama tahmin dışı oldu be abi valla ama bidahakine söz koyucam resim bu seferik böle oldu idare edin abi kusura bakmayın sakın
Tebrik ederim güzel av olmuş, O kadar tazecik balığı ne yapacaksın.? Salamura olayını biliyorsan bir kısmını salamura yap bari. Tekrar tebrikler.
bu arada mehmet abi unuttum sölemeyi acayip tava yaparım ben istavriti buyur gel misafirim ol abi beraber yiyelim ordada sabah balığa gidelim yani
ellerine sağlık afiyet olsun kardeş bakalım birdaha balık bulabilecekmisin kısmet bu onun için makinan herdaim hazır olacak inşallah bundan sonra makinan yanında olur ve böyle güzel bir gün daha yaşarsın
Tarkan abi salamuraya gerek yokki abi evde 4 kişilik bir boğaz ekibi var 1 tane kalırsa onuda kedilere veririm ben valla
kısmet aytekin abi inşallah olur bir daha kısmet ve bu arada gelmek isteyen var ise unkapanına yazın abilerim buraya gelmek isteyen olur ise bende kesin gelirim yani
BEKLERİZ Merhaba arkadaşlar bu gece 00:00 de unkapanında olacağım sabah 8 , 9 arasına kadar da kalmayı düşünüyorum havanın kötü olmasına aldırış etmeden gelmek isteyen varsa semaverde çayım demli olacak irtibat numarası da bırakıyım sizlere gsm :05301017166 tüm balıkçı dostlarımı beklerim reeling