meraba abilerim kardeşlerim kısmetse yarın veya çarşamba günü unkapanı köprüsü üzerine istavrit ve sardalye avına çıkıcam her zamanki bigi ( boş dönmiyceğinizi garanti ederim ) ben gittiğim zaman sabah saat 06:00 ila 06:30 sularında köprü üzerinde oluyorum .... benimle gelmek isteyen arkadaşlar olurmu acaba hem muhabbet hem balık avı hemde bilgi ve tecrübeleri paylaşmak amacımız.... açmış olduğum bu konuya cvp larını yazmanız halinde gelmek istiyorum veya istemiyorum gibi buna göre salı veya çarşamba günü giddileceğini belirleriz talebe göre yani hepinize saygılarımı sunuyor şimdiden vericeğiniz cvp lar için teşekkür ediyorum
alparslan kardeşim benim eğer tam olarak kesinleştirirsen geliceğini bana ona göre bilgi verde beraber gidelim canım bu arada beni msn ine elersen detaylı konuşuruz msn im imza böümümde yazıyor
balık avına BİRLİKTE gitme konusundaki ısrarlı çabalarını çok hoş buluyorum eylemlerinin devamını diliyorum. Emin ol oralara yakın olsam kesin seni yalnız bırakmazdım rastgele kardeş
alparslan kardeşim ben unkapanı köprüsüne gidicem oraya gelmek isteyenler gelsim konusu açtım valla ama sen galataya gidicem diyosun orası hem çok kalabalık hemde verimli bir yer değil ama unkapanından en az 1 2 kg istavrit ile dönüceğini ve tuttuğun balığı oltandan alır iken zorluk yaşamazsın ve tuttuğun balıktan zevk alırısın diye düşünüyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum
abilerim kardeşlerim sanırım hafta içi olması sebebi ile katılım fazla olmaz ama ben genede bi davet ediyim dedim sonuç olarak ben yarın sabah kısmet ise sabah saat 06:00 ila 06:30 civarlarında unkapanı köprüsü üzerinde olmayı planlıyorum.. belki bu yazıdan sonra cvp larınıza bakamayabilirim ... bu yüzden gelmek isteyen veya gelicek olanlar beni unkapanı köprüsünün taksim yönüne giden istikamet tarafında köprünün tam ortasında bulabilir hatta daha iiyi bulabilmeniz için şöle söliyim tam yanımda kırmızı bir güneş şemsiyesi açmış olan bol sakallı bi abi görüceksinzi adı yılmaz abi köprü üzerindekilere av malzemesi satıyor beni orada bulabilirsiniz ...... boş dönmezsiniz arkadaşlar garantisi benden yani saygılar
Rastgelsin. Sardalye? Halicte sardalyeyi uzun zamandir duymamistim. Av sonu raporunuzu ve fotolarinizi bekliyoruz. Umarim kiracalara tamah etmez, onlari geri salarsiniz. Saygilar...
ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum acaba ne olur ne olmaz bilmiyorum gittiyseniz oradan haberleri alsak ii olur son gittigimde balıga küstüm o+0=0